Battlefield 1’e Dev Güncelleme

maxresdefault 4

1.Dünya Savaşını anlatan ve Osmanlı’nın da geçtiği Battlefield 1 için büyük bir güncelleme yolda. Ekim ayının sonlarında çıkan oyuna güncelleme geliyor.

AAA oyunlar denince ilk akla gelen serilerden olan Battlefield  yeni oyunuyla ekim ayında çıkışını yapmıştı. Ekim ayının son günlerinde çıkışını yapan oyun 1. Dünya Savaşını anlatıyor. Osmanlı’nın da bulunduğu oyunda çokluoyuncu modunda Osmanlı askeri olarak oynayabiliyor hatta Çanakkale Savaşı’nda cephede savaşabiliyoruz. Türkçe altyazının bulunduğu ve Türkçe ses efeklerinin bulunduğu oyun pek çok kişi tarafından büyük övgü alıyor. Objektif şekilde anlatılan tarihte aynı zamanda günümüzdeki durum hakkında da kısa yazılar ile bilgi veriliyor.

Ülkemizdeki oyuncular tarafından oldukça beğenilen ve pek çok yayıncı tarafından hem Youtube’da hem de Twitch üzerinde yayınları yapılan oyun yapımcısının da yüzünü güldürüyor. Oyunun yayıncısı olan Amerikan Electronic Arts oyunun elde ettiği satış rakamlarından oldukça memnun görünüyor.

Oturmuş bir oyun motorunu kullanan oyunda her ne kadar çok fazla optimizasyon sorunu bulunmasa da küçük çaplı sorunlar bulunuyor. EA bu sorunun önüne geçebilmek için bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre Electronic Arts BF1 için büyük bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Güncelleme ile birlikte hataların giderileceği oyuna yenilikler de getirilecek. Oyunu geliştiren DICE’ın yaptığı açıklamaya göre uzun zamandır beklenen Hardcore sunucular devreye alınacak.

Hardcore sunucuların açılmasının yanı sıra Savaş Sisi modu, özel Battlefest etkinlikleri ve pek çok ücretsiz harita gelecek. 

Playstation 4 Pro Türkiye’de Ne Zaman Satışa Çıkacak?