Avrupa’nın ilk su altı restorantı açıldı

su altı restorantı

Avrupa’da ilgi odağı, yeni kurulan bir su altı restorantı oldu. Nefes kesen muhteşem su altı manzarasıyla Avrupa’ya gelen insanların uğramadan geçemeyeceği bir doğa harikası.

Eğer bir gün Norveç’e yolunuz düşerse su altı restorantına uğrayıp manzaranın keyfini çıkartmadan ayrılmayın.  Norveç’te faaliyet gösteren Snøhetta şirketine ait Under restorantı hem yemeğiyle, hem de manzarasıyla görenleri hayran bıraktı.

Avrupa’daki ilk su altı restorantı deniz araştırmaları için de kullanılacak

Avrupa’da ilk olan bu restorant, denizin sadece 5 metre altında bulunuyor. Bu restorantın  uzunluğu 34 metre,  genişliği ise 20 metre.

su altı restorantı Norveç

Bu nefes kesen manzaranın su altındaki camları suya ve basınca dayanıklı. Duvarları ise 1 metre kalınlığında ve 100 yıl boyunca da dayanıklı kalma garantisi vermesiyle, gelen müşterilerine olağanüstü bir seyir keyfi yaşatıyor.

Restoranta girer girmez gözünüz denizin huzur verici görüntüsüyle karşılaşıyor ve su altındaki hayatla yalnız başınıza kalıyorsunuz. Ayrıca sadece seyir zevki vermekle kalmayan bu restorant, deniz araştırmalarına da katkı sağlayacak. Şirketin bir diğer hedefi ise, kamera yardımıyla deniz altı yaşamını araştırmak olacak.

İşte Huawei Mate 20 Pro’nun su altı kamera performansı!