Avea’ya 2 Büyük Ödül Birden

stevie avea odul

 Avea, 21 Şubat’ta, Las Vegas’ta dünya devlerinin yarıştığı 8. Stevie Awards’tan 2 büyük ödülle dönerek müşteri hizmetlerindeki başarısını bir kez daha tescilledi.

Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında verilen dünyanın en prestijli ödülleri Stevie Awards, 21 Şubat’ta, Las Vegas’ta düzenlenen bir galayla 8’inci kez sahiplerini buldu. Müşteri hizmetlerindeki başarısıyla hâlihazırda çok sayıda saygın ödüle sahip olan Avea, en önemli 2 kategoride aldığı ödüllerle en iyi müşteri deneyimi sunma iddiasındaki başarısını bir kez daha tescilledi.

Abonelerine en iyi müşteri deneyimini yaşatmak üzere yaptığı birbirinden başarılı çalışmalarla bundan önce de pek çok uluslararası ödüle layık görülen Avea; satış, iş geliştirme, müşteri hizmetleri ve “çağrı merkezi” profesyonellerinin başarılarının dünya çapında yüzlerce yöneticinin oylarıyla tasdik edilip ödüllendirildiği Stevie Awards’tan bu yıl 2 büyük ödülle döndü.

 avea stevie odul

‘Yılın Müşteri Hizmetleri Lideri’ kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü Avea Müşteri Hizmetleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat’a sunulurken; Avea Müşteri Hizmetleri de ‘Yılın Müşteri Hizmetleri Merkezi’ kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’nü kucakladı.

Avea, 2013 yılında da IMI Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde En İyi Çağrı Merkezive Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi” kategorilerinde birincilik ödülü, “En iyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde ise En Övgüye Değer” ödülünü almıştı.

Yeni Metal Gear Solid Nasıl Olacak?