Avea’dan Benim Öğretmenim Uygulaması

OGRETMENLER GUNU 9x52.5 avea

Avea, Öğretmenler Günü’nü, özel bir uygulamayla kutluyor. Uygulama, öğretmenleri öğrencileriyle, öğrencileri de hem öğretmenleri hem de sınıf arkadaşlarıyla Facebook ortamında buluşturan bir platform niteliğinde.

Avea, Öğretmenler Günü’nde, öğretmenlerin birleştirici gücünden yola çıkarak, öğrencileri ve öğretmenleri aynı platformda buluşturan “Benim Öğretmenim” adlı uygulamaya imza atıyor. Facebook’ta yaygın olarak kullanılması beklenen uygulama, kullanıcıları öğrencilik döneminde unutulmayan sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle bir araya getirmeyi amaçlıyor.

OGRETMENLER GUNU 9x52.5

Uygulamaya http://avea.co/ogretmen linkinden girilebilecek.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde aktif hale gelecek uygulamaya girenler; okulunu, öğretmenini ve sınıfını yazarak, internette klasik bir sınıf oturma planı oluşturabilecek. Buraya sınıf arkadaşlarını ve öğretmenlerini davet ederek, eski sınıflarını sanal ortamda tekrar hayata geçirebilecekler ve bu platform üzerinden sohbet edebilecekler.  Katılan herkesin profil fotoğrafları da, uygulama içinde yer alıyor, hatta dileyenler çocukluk resmini yükleyebiliyor.

Avea ayrıca, Öğretmenler Günü Kampanyası kapsamında “MEB ve Eğitimciler” Tarifeleri’nden yararlanmakta olan öğretmenlerimize Avealılarla sınırsız konuşma ve mesajlaşma hediye ediyor. 23 Kasım sabahından 24 Kasım gece 24.00’e kadar devam edecek kampanya ile; Avealı öğretmenlerimiz sevdikleriyle tüm hafta sonu boyunca özgürce konuşup mesajlaşarak güzel anlarını paylaşabilecek.

Polislerden Hackerlara Baskın!