Avea Bayram Hediyelerini Sivil Toplum Kuruluşlarına Bağışladı

avea logo slogansiz 1

Avealılar; Yeryüzü Doktorları, LÖSEV ve FEV’e toplamda 191 bin TL’yi bulan bir miktarda bağışta bulunarak, farklı hayatlara dokundular.

Hayata geçirdiği ve desteklediği sosyal sorumluluk projeleri ve ortaya koyduğu değer yaratan ürünlerle toplumun farklı kesimlerinin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Avea, bu defa çalışanlarının liderliğinde dikkat çekici bir bağış kampanyasına imza attı.

Avea’nın kurum kültürünün ayrılmaz bir parçası haline gelen sosyal sorumluluk ve fırsat eşitliği odaklı vizyon,  çalışanların ortak inisiyatiflerine de yansıyor. Avea çalışanları, şirketin kendilerine sağladığı hediye çeklerini sivil toplum kuruluşlarına bağışladı.

avea

Ortak bir girişimde bulunan Avea çalışanları, bağışları  ulaştırmak istedikleri sivil toplum kuruluşlarını da kendileri seçti.

Avea’dan çalışanlarının bağış toplamı kadar katkı

Avea da aynı sivil toplum kuruluşlarına çalışanlarının yaptığı yardımların toplamı tutarında katkıda bulunarak bağış tutarını artırmış oldu. Bunun sonucunda Avealılar; Yeryüzü Doktorları, LÖSEV ve FEV’e toplamda 191 bin TL’yi bulan bir miktarda bağışta bulunarak, farklı hayatlara dokundular. Söz konusu bağış, Avea çalışanları tarafından en fazla ilgi gören sosyal sorumluluk çalışmalarından biri olarak nitelendirildi.

Google Nexus 6 Tanıtıldı