Autodesk Tasarım ve Üretim Çözümlerinde Güç Kazanıyor

Nastran

Autodesk, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği satın almaların ardından portföyüne kattığı Nastran ve Delcam çözümleri ile Türkiye pazarında da güçlenmeye devam ediyor.

Bilgisayar destekli tasarım, simülasyon ve dijital modelleme konularında dünyanın en bilinen platformlarından NEi Nastran ve lider bilgisayar destekli tasarım ve üretim (CAD/CAM) yazılımı şirketlerinden Delcam’i bünyesine kattıktan sonra mühendis, tasarımcı ve analistlere yönelik yepyeni çözümler sunan Autodesk; uzay bilimden otomotive, oyuncaktan spor ekipmanları üretimine kadar pek çok farklı sektörde tasarım ve üretim süreçlerinin gelişimine ışık tutmaya devam ediyor.

Nastran

NEi Nastran satın alması sonrasında bulut teknolojisi ile desteklenen Autodesk Nastran ve Autodesk Nastran In-CAD çözümleri, mühendis ve analistlerin karmaşık simülasyonlardan en doğru sonuçları almasını sağlıyor.

Autodesk Nastran; doğrusal ve doğrusal olmayan stres, yapı ve mekanik bileşenlerin dinamiği ve ısı transferi özelliği gibi verileri analiz etmek üzere kullanılan en yetkin FEA (sonlu elemanlar analizi) yazılımları arasında yer alıyor. Ürün, mühendis ve analistler için, çözüm parametrelerindeki değişim ve sonuçları gerçek zamanlı olarak bildiriyor.

Autodesk Nastran çözümleyici tarafından desteklenen CAD uygulamalı Autodesk Nastran In-CAD 2015 çözümü ise, genel kullanım amaçlı bir FEA aracı olarak çoklu analiz tipleri için simülasyon desteği sağlıyor. Ayrıca mühendis ve tasarımcıların en iyi ürünleri geliştirilebilmesi için, CAD kullanılan iş süreçlerinde hem Autodesk Inventor hem de Solidworks yazılımları ile uyumlu, gelişmiş simülasyon hazırlama olanağı sunuyor.

Autodesk, dünyanın lider gelişmiş bilgisayar destekli tasarım ve üretim (CAD/CAM) yazılımı tedarikçilerinden Delcam’i satın aldıktan sonra şirketin ürün portföyü ve yönetimini aynen koruyarak hem üretim sektörüne yönelik çözümlerini çeşitlendirdi, hem de dünya genelinde 30’un üzerinde ofisi ve yaklaşık 700 çalışanı bulunan Delcam’in uluslararası güç ve uzmanlığını da bünyesine katmış oldu.

Microsoft’ta İşten Çıkarmalar Devam Ediyor