ASUS’un Akıllı Telefonu ZenFone 4 Turkcell’de!

Asus Zenfone

ASUS’un kendi cihazları için özel olarak geliştirildiği “ZenUI” arabirimine sahip, 4 inç ekranlı yeni ZenFone 4 akıllı telefonu, tarifeye ek 7 TL’den başlayan fiyatlarla şimdi Turkcell’de!

Turkcell, müşterilerinin son teknoloji ürünü mobil cihazlara daha uygun koşullarda sahip olabilmesi için ayrıcalıklı kampanyalar sunmaya ASUS’un yeni akıllı telefonuyla devam ediyor. Tablet ve bilgisayar üretiminde dünya çapında söz sahibi markalardan ASUS’un akıllı telefon pazarına giriş yaptığı ZenFone 4 modeli, Turkcell müşterilerine özel avantajlı paketlerle satışa sunuluyor. Asus ZenFone 4’e, Turkcell Platinum Prestige tarifesine ek olarak ayda 7 TL’den başlayan fiyatlarla ya da 250 MB internet paketi birlikte 24 ay boyunca sadece 33 TL ödeyerek sahip olunabiliyor. Cihazın tavsiye edilen peşin satış fiyatı ise 449 TL.

Asus Zenfone

Gençler bu telefonu çok sevecek
ASUS’un ince, şık ve sadece 120 gram ağırlığındaki akıllı telefonu ZenFone 4, pratik kullanım özelliğiyle gençler için iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor. ZenFone 4, ASUS tarafından üretilen akıllı cihazlara özgü ZenUI arayüzüne sahip ve 4 inç büyüklüğündeki ekranı, Intel Hyper-Threading teknolojisine sahip 1.2 GHz Intel Atom Z2520 işlemcisi ile yüksek bir işlem gücü sunuyor.

Çizilmeye ve çatlamaya karşı dayanıklı ekran
Zamanı Geri Sarma, GIF animasyon, Akıllı Silme, Alan Derinliği ve HDR çekim modları ile zenginleştirilmiş 5.0 MP çözünürlüğe sahip PixelMaster teknolojili iki kamerası sayesinde Asus ZenFone 4 ile çekilen fotoğraf ve videolar beklenin üzerinde renk kalitesi ve canlılık sunuyor. Corning  Gorilla  Glass 3 ekranı ile bir önceki nesle göre çizilmelere ve darbelere karşı üç kat daha fazla dayanıklı olan ASUS ZenFone 4, benzerlerinden üstün bir koruma sağlıyor. Ayrıca bu akıllı telefon parmak izi tutmaması ile de dikkat çekiyor.

ZenUI ile hayat daha kolay
Sadeleştirilmiş ikonlar ve menüler, cihazın rengiyle uyumlu birbirinden dikkat çekici temalar ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran akıllı “What’s Next?” ve “Do It Later” özelliği ile ZenUI; işlevselliği kolay kullanımlı arayüz ile birleştiriyor. Ayrıca ASUS’un ZenFone 4 için özel olarak geliştirdiği Android uygulamaları ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. ASUS e-posta uygulaması, görüşmeleri gruplayarak kolay organize edilmelerini sağlarken web tarayıcı Akıllı Okuyucu Modu ile arka plan tonunu gözleri en az yoracak şekilde otomatik olarak ayarlıyor. Galeri uygulaması ise gelişmiş online senkronizasyon imkânı sunuyor.

Zuckerberg, Bill Gates’e Meydan Okudu!