Asus ZenWatch Yayılmaya Devam Ediyor

xl xl Asus ZenWatch press

ASUS’un geçtiğimiz ay Asya ülkelerinde satışa sunduğu ilk akıllı saati ASUS ZenWatch, bugün Google Play ve Best Buy üzerinden 199 dolara satışa sunuldu.

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına katılan firmalar arasında geçtiğimiz aylarda katılan Tayvanlı bilgisayar üreticisi ASUS, bu alandaki ilk ürünü olan akıllı saati ASUS ZenWatch‘u geçtiğimiz ay piyasaya sürdü. Firmanın giyilebilir cihazlar alanında nasıl bir performans yakalayacağını görmek için sınırlı sayıda ürettiği ASUS ZenWatch ilk olarak sadece Asya’daki kullanıcılara sunulmuş olsa da, geçtiğimiz hafta ABD’de satışa sunularak Asya dışına da taşınmıştı.

ASUS_ZenWatch

Asya ve ABD dışındaki kullanıcıların ASUS’un ilk akıllı saatine ulaşmak için bir süre daha beklemesi gerekmiş olsa da, telefonun Google Play ve Best Buy üzerinden satışa sunulmasıyla bu bekleyiş sona ermiş oldu. Dün Google Play’de görüldükten sonra bugün de sipariş almaya başlayan ASUS ZenWatch‘u almak isteyen kullanıcılar saatin açık kahverengi versiyonu için internet üzerinden sipariş verebilecekler. Hem Google Play de hem de Best Buy da 199 dolara satışa sunulan ZenWatch, düşük maliyetli bir Android Wear cihazı satın almak isteyenler için oldukça cazip bir seçenek olarak değerlendiriliyor.

PS4 Xbox One’ı Bir Kez Daha Geride Bıraktı