Asus ZenFone AR, 14 Haziran tarihinde piyasada olabilir

zenfone ar

Asus tarafından CES 2017 kapsamında tanıtılan ZenFone AR, 14 Haziran tarihinde piyasada olmaya çok yakın.

Bu yıl gerçekleşen CES 2017 fuarında birçok firma ürünlerini tanıttı. Bu firmalardan biri olan Asus, yeni akıllı telefonu ZenFone AR ile piyasada çok konuşulacak gibi gözüküyor. Telefonun en göze çarpan özelliği ise hem Tango hem de Daydream desteği ile kullanıcısına ulaşması.

Bu yeni modelin donanımına bakacak olursak, ilk olarak bizi Snapdragon 821 yonga seti ile karşılarken 6GB veya 8GB ram seçenekleri ile üstün bir perfromans vaat ediyor. Sanal gerçeklik platformu Daydream için donanmış 1440 x 2560 QHD çözünürlüklü 5.7 inçlik Super AMOLED  bir ekran göze çarpan diğer bir unsur. Depolama olarak ise 64GB veya 128GB seçenekleri ile kullanıcıya ulaşacak. Kamera kısmında ise üç kameradan oluşan bir yapı karşımıza çıkıyor. Ana kamera 23MP Sony IMX318 lens ile gelirken, diğer kameralar hareket izleme ve derinlik algılamasına olanak veriyor. Ön kamera ise 8MP olarak belirlenmiş durumda. Batarya olarak ise 3.300mAh kapasiteli bir seçenek cihaz için tercih edilmiş.

Haziran ayı içerisinde piyasada olması beklenen ürün için henüz net bir fiyat söylenmese de 800 dolar olacağı konuşuluyor.

Samsung iPhone 8 Ekranlarını Üretmeye Başlıyor