Asus Zenfone 7 Pro fiyatı ortaya çıktı

Zenfone 6

Asus’un yeni performans canavarı Zenfone 7 Pro için istediği fiyat sızdırıldı. İşte Asus Zenfone 7 Pro fiyatı ve diğer detaylar.

Asus’un performans anlamında fark yaratan modeli Zenfone 7 Pro geçtiğimiz günlerde performans testinde ortaya çıkmıştı. Tayvanlı teknoloji devinin 26 Ağustos’ta düzenleyeceği özel etkinlikte resmiyet kazanacak olan modelin fiyatı da belli oldu.

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Roland Quandt, Asus’un Zenfone 7 Pro için istediği fiyat etiketini açıkladı.

İşte Asus Zenfone 7 Pro fiyatı!

Roland Quandt’ın edindiği bilgiye göre Asus’un yeni amiral gemisi modeli için belirlediği etiket 500 euro. Elbette bu 6GB RAM ve 128GB’lık dahili depolama alanına sahip başlangıç modeli için geçerli olan etiket.

8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip model içinse 550 euro’luk bir fiyat belirlenmiş durumda. Bu arada telefonda 5000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir pil bulunacağını da anımsatalım.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Asus 26 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte 2 farklı Zenfone 7 Pro modeli tanıtacak. Bu modellerden birisinde Snapdragon 865 yonga seti bulunurken, diğerinde ise Snapdragon 865+ yongası yer alacak.

asus zenfone 7 pro

Elbette tüm bu bilgilerin şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Çünkü sızdırılan bu bilgilerin hiçbiri Asus tarafından doğrulanmış değil.

Bu arada şunu da belirtmemiz lazım. Asus artık Türkiye pazarında eskisi kadar popüler ve aktif değil. Dolayısıyla bu cihazın da Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı şimdilik netleşmiş değil.

Motorola Razr 5G nasıl olacak? İşte bu sorunun yanıtı