ASUS Yepyeni Zenbook 14 OLED’i duyurdu

Zenbook 14

ASUS’un premium ultra taşınabilir OLED dizüstü bilgisayarı Zenbook 14 OLED, tamamen yeni yapay zeka destekli Intel Core Ultra 9 işlemciye sahip

Zenbook 14 OLED, sofistikeliği yepyeni bir seviyeye taşıyan Intel Evo Edition ultra taşınabilir dizüstü bilgisayar olmasıyla dikkat çekiyor.

Kullanıcılar gelişmiş, uzun ömürlü 75 Wh pili kullanarak her anı yakalayabilir, en üst düzey Intel Core Ultra 9 işlemci ve Intel Arc grafik ile verimliliklerini artırabilir ve iki Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.1 (TMDS) ve 3,5 mm ses jakı dahil olmak üzere tüm temel I/O bağlantı noktaları aracılığıyla sorunsuz bağlantı sağlayabilirler.

Canlı 3K ASUS Lumina OLED 120 Hz dokunmatik ekran ve güçlü yeni süper doğrusal hoparlörler ile sürükleyici bir görsel-işitsel deneyim sağlanırken, kullanıcı dostu tasarımda kullanışlı yüz tanıma, gizlilik için fiziksel deklanşöre sahip bir FHD IR kamera ve yeni sessiz ASUS ErgoSense klavye bulunuyor.

Yeni tasarım, dizüstü bilgisayar ve ambalajı için kapsamlı geri dönüştürülmüş malzeme kullanımı ile daha iyi sürdürülebilirlik sunuyor ve ABD askeri sınıfı dayanıklılık testi, cihazın hizmet ömrünü en üst düzeye çıkarıyor.

Zenbook 14

Üstün ultra taşınabilir tasarım

Zenbook 14 OLED, şık, hafif ve sağlam tamamen metal tasarımı ve geliştirilmiş 75 Wh pil ömrü ile tavizsiz mobilite sunuyor. Sadece 14,9 mm inceliğinde ve sadece 1,2 kg ağırlığındaki zarif kasa, önceki nesle göre yaklaşık %10 daha kompakt.

Özel olarak tasarlanmış pil önceki modellere göre %20’ye kadar daha fazla şarj döngüsünü destekleyerek kullanıcının yatırımını koruyor ve dizüstü bilgisayarın ömrünü en üst düzeye çıkarmaya yardımcı oluyor.

Ayrıca tüm gün üretkenlik için 15 saate kadar fişe takılı olmadan çalışma imkanı sunuyor. USB-C Kolay Şarj, herhangi bir uygun USB-C adaptöründen, elektrik prizinden veya güç bankasından şarj etmeyi kolaylaştırıyor.

Zenbook 14

Üstün performans

Zenbook 14 OLED, yerleşik Intel Arc grafiklere sahip üst düzey yapay zeka destekli Intel Core Ultra işlemcilere sahip bir Intel Evo Edition dizüstü bilgisayar olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Intel Core Ultra işlemciler, yapay zeka deneyimlerinin kilidini açmaya yardımcı olmak, sürükleyici grafiklerde bir sonraki seviyeyi sunmak ve yüksek performanslı düşük güçlü işlemeyi etkinleştirmek için özel bir motor içeriyor, böylece kullanıcılar uzun pil ömrünün tadını çıkarırken çalışabilir, oyun oynayabilir ve yaratabilirler.

Dizüstü bilgisayarın ultra hızlı 1 TB’a kadar SSD depolama alanı, 32 GB RAM ve WiFi 6E (802.11ax) ile birleştiğinde, kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar daha az bekleyecekleri ve daha hızlı çalışabilecekleri anlamına geliyor.

Ultra canlı 3K (2880×1800) ASUS Lumina OLED 120 Hz ekran, 600 nit’e kadar parlaklığı, web dostu 16:10 en-boy oranı ve %87 ekran-gövde oranıyla her anı inanılmaz hale getiriyor. Uyarlanabilir senkronizasyon, her zaman akıcı görseller için yenileme hızını otomatik olarak ayarlıyor.

Ultra kompakt form faktörüne rağmen Zenbook 14 OLED, iki Thunderbolt 4 bağlantı noktası, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.1 (TMDS) ve kullanışlı bir 3,5 mm ses jakı dahil olmak üzere kapsamlı bir tam boyutlu yüksek hızlı G / Ç bağlantı noktası seti içeriyor; böylece kullanıcıların yanlarında dongle veya adaptör taşımasına gerek kalmıyor.

Zenbook 14

 

Premium kullanıcı deneyimi

Zenbook 14 OLED, kullanıcının mobil yaşam tarzını geliştirmek için tasarlanmış bir dizi gelişmiş özelliği bünyesinde barındırarak, tamamen kullanıcı düşünülerek tasarlandı.

Kullanıcı ne dinlerse dinlesin, Harman Kardon sertifikalı ses sistemindeki yeni süper doğrusal hoparlörler, akıllı amplifikatör ve ASUS Audio Booster tarafından sağlanan güçlü, kristal netliğinde ses, çok boyutlu Dolby Atmos sesiyle eşsiz bir ses deneyimi sunuyor.

Yeni sessiz ASUS ErgoSense klavye, ince ayarlı tuş aralığı, bombeli tuş başlıkları ve ergonomik tuş hareketi sayesinde son derece rahat bir yazma deneyimi sunarken işitsel dikkat dağınıklığını en aza indiriyor.

Kullanıcının gizliliğini korumak için FHD IR kamera fiziksel bir deklanşöre sahip ve kamera, kristal netliğinde ses ve net video için yapay zeka gürültü engelleme ve yerleşik video geliştirmeleri ile geliştirilmiş üstün bir video konferans deneyimi sunuyor.

Huawei MateBook 14s inceleme: İşte, okulda, evde! 13. Nesil Core İşlemcilerle Geliyor