Asus yeni versiyon GeForce GTX 1060 6GB Phoenix ekran kartını açıkladı

ASUS GTX 1060 VERSIYON

Nvidia yeni model GeForce GTX 1060 6GB Phoenix ile gövde gösterisine hazırlanıyor.

Son zamanlarda birçok oyunsever madencilerin yoğun talebi nedeniyle istediği ekran kartlara erişemiyor. Üreticiler de modellerini çeşitlendirerek pazarda olan talebe yetişmeye çalışıyor. Bu üreticilerden biri olan Asus, GeForce GTX 1060 6GB Phoenix ile oyuncuların ihtiyacını karşılmak istiyor.

Asus GeForce GTX 1060 6GB Phoenix fiyatı ve özellikleri ile göz dolduruyor

Yeni model GeForce GTX 1060 önceki nesilde olan 3GB RAM miktarını bu sefer 6GB olarak güncelleyip karşımıza çıkacak. Ekran kartının en önemli özelliklerinden bir tanesi de oldukça küçük boyutlarda olması olarak göze çarpıyor. Bu durum minimal oyuncu sistemleri toplamak isteyen oyuncuları oldukça memnun edecek gözüküyor.

Hava soğutucusu olarak tek adet alüminyum ısı dağıtıcı ve 80mm çapında spiral görünümlü fandan meydana geliyor. Enerji tasarrufu olarak 6-pinli PCIe güç bağlantısı üzerinden oldukça iyi bir soğutma performansı da verecek.

1280 CUDA çekirdeği, 48 ROP birimi  ve 80 doku işleme birimi  üzerinde yükselen ekran kartının belleği 192-bit bellek veri yolu ile çalışıyor. Saat frekansları olarak temel sürümde 1.5GHz ve boost modunda 1.7GHz seviyelerinde göze çarpıyor. Bağlantı olarak 2 adet HDMI 2.0b, 1 adet DVI ve 2 adet DisplayPort 1.4 ürün üzerinde mevcut durumda.

Ürünün kesin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ise henüz net bir bilgi mevcut değil.

Oreo’nun Otomatik Doldurma Özelliği Artık LastPass İle Çalışabiliyor!