Asus bütçe dostu Vivobook modelini tanıttı

Vivobook S14

Son zamanlarda yeni cihaz tanıtımlarını hızlandıran Asus, portföyüne selefine nazaran daha bütçe dostu bir Vivobook modeli ekledi.

Asus bütçe dostu Vivobook modelini tanıttı. Asus’un etkileyici OLED ekranlarına sahip Vivobook Pro 16 dizüstü bilgisayarlarına yeni bir üye daha ekleniyor. Şirket, bu serinin daha uygun fiyatlı bir versiyonunu tanıttı. Yeni model, biraz daha düşük maliyetle sunuluyor ancak hala 2.5K bir ekrana, Core-i9 işlemciye ve dahili bir Nvidia RTX 4060 grafik kartına sahip. Aynı tasarımı koruyor ve işte detayları sunuyor.

etg4e4 1

Asus Vivobook Pro 16’nın yeni sürümü, etkileyici OLED ekranı dışında aynı özelliklere sahip. 120Hz yenileme hızını destekleyen 2.5K bir ekrana sahip olan bu yeni dizüstü bilgisayar, VESA HDR 400 sertifikasına, Dolby Vision’a ve Windows HDR desteği ile birlikte geliyor. Intel i9-13900H yonga setini kullanıyor ve bu, 14 çekirdek ve 20 iş parçacığı ile birlikte 5.4GHz hızında çalışıyor. Dahili bir Nvidia RTX 4060 grafik kartı da var ve bu, 8GB GDDR6 RAM ile birlikte geliyor.

Vivobook S14

Asus bütçe dostu Vivobook modelini tanıttı

Yeni Vivobook Pro 16, çift fanlı ve çift ısı borusu ile bir soğutma çözümüne sahip. Dizüstü bilgisayarın gövdesinde 3 hava çıkışı yer alıyor. Bağlantı noktaları arasında bir USB-A arabirimi, 3.5mm kulaklık jakı, bir SD kart arabirimi, bir USB-C portu, HDMI ve Ethernet portu bulunuyor. Dahili 70Wh batarya, yarı saatte %50’ye kadar şarj edilebiliyor. Ayrıca, aydınlatmalı bir tam boyutlu klavye ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Dizüstü bilgisayar, 1080P çözünürlüğünde bir kamera ve gizlilik kapağı ile birlikte sunuluyor.

ASUS vivobook S551

Yeni Asus Vivobook Pro 16’nın Çin e-ticaret platformlarında listelenen fiyatı 9.499 yuan (~1329 dolar). Şu an için, bu makinenin Çin dışındaki kullanıcılara sunulup sunulmayacağına dair bir bilgi mevcut değil. Asus bütçe dostu Vivobook modelini tanıttı.

Apple, uygun fiyatlı Vision Pro kulaklık üzerinde çalışıyor