Assassin’s Creed: Unity Sistem Gereksinimleri!

assassins creed unity3

Assassin’s Creed: Unity Sistem Gereksinimleri yayınlandı.

Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed: Unity’nin PC versiyonunun sistem gereksinimleri ortaya çıktı. Ubisoft tarafından yayınlanan sistem gereksinimleri PC oyuncularını baya zorlayacağa benziyor. Çünkü açıklanan sistem gereksinimleri oldukça iyi bir bilgisayara sahip olmak anlamına geliyor. Hatta bazı oyuncular oyunu oynayabilmek için PC’lerini yenilemek zorunda kalabilir.

 

2611968-acu_58_sp_leapoffaith_hoteldeville

 

Assassin’s Creed: Unity’i oynayabilmek için  Intel Core i5-2500K 3.3Ghz yada AMD FX-8350 4.0GHz seviyesinde bir işlemciye sahip olmak gerekiyor. Eğer oyunu çok daha rahat bir şekilde işlemcinizi yormadan oynamak istiyorsanız ise sahip olmanız gereken işlemciler şöyle; Intel Core i7-3770 3.4GHz veya AMD FX-8350 4.0 GHz.

Assassin’s Creed: Unity’nin grafiklerinin ne kadar iyi olduğundan bahsetmeye gereke yok sanırım. Bu yüzzden oyunu oynayabilmek için gerçekten iyi bir grafik işlemciye sahip olmak gerekiyor. Oyunu oynayabilmek için en az GeForce GTX 680 veya 2GB Radeon HD 7970 ekran kartlarından birine sahip olmak gerekiyor.

Oyunun kapladığı alan daha önce ortaya çıkmıştı. Hatırlayacağınız üzere oyun için PC’nizde 50 GB yer açmanız gerekiyor. Oyunu oynamak için gerekli olan RAM ise 6 ile 8 GB arasında değişiyor.

Fiber İnternet Turkcell’e Rekor Sonuçlar Getirdi