Aslan Kral 2 geliyor! İşte detaylar

disney

Live – Action Aslan Kral filminin devamı geliyor. İşte Aslan Kral 2 ile ilgili ilk detaylar.

Disney’in en başarılı animasyon filmlerinden biri olan The Lion King yani Aslan Kral 1994 yılında vizyona girmişti. O dönemde bile hikayesiyle büyük ses getiren yapım geçtiğimiz yıl ise Live – Action olarak tekrardan izleyicilerin beğenisine sunulmuştu.

Disney’in sevilen animasyonunun Live – Action uyarlaması da büyük ses getirdi. Yayınlandığı dönemde 1 milyar doların üzerinde gişe hasılatına imza atarak Disney’in en başarılı filmlerinden biri olan Aslan Kral, yakında devam filmiyle bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bilindiği üzere ilk film 1994 yılında yayınlanan animasyon filmi ile aynı hatları taşıyordu. Senaryo farklı olsa da genel itibariyle büyük paralellikler mevcuttu. Lakin yeni gelecek olan film tamamen özgün bir ilerleyişe sahip olacak.

aslan kral 2

Aslan Kral 2 için geri sayım başladı

Disney 2. filmin yönetmen koltuğuna Moonligh filmi ile büyük ses getiren Barry Jenkins’i getirdi. Jenkins’e Aslan Kral’ın devam filminde Lulu Wang eşlik edecek. Filmin senaryosu ise Jeff Nathanson tarafından yazılacak.

Animasyonun devam hikayesini işleyip işlemeyeceği şimdilik belli değil. Muhtemelen Disney film hakkındaki detayları önümüzdeki dönemde açıklayacaktır.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Filmin çekimlerinin 2021’in sonlarına doğru başlaması planlanıyor. Muhtemelen vizyon tarihi de 2022 ya da 2023 yılı olacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Yüzüklerin Efendisi dizisinden sevindiren haber