Arabayı Park Etme Derdi Sona Eriyor

bmw Remote Valet Parking Assistant

BMW’nin geliştirdiği ve Remote Valet Parking Assistant olarak adlandırılan yeni teknolojisi ile birçok kişi için çok zahmetli olan, arabayı park etme derdi tarihe karışıyor.

Otoparklarda özellikle arabayı park ederken yaşanan kazalar tarihe karışıyor. Arabayı park etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. BMW’nin geliştirdiği Remote Valet Parking Assistant adlı teknoloji sayesinde, tek bir komut ile arabalar otomatik olarak park edebilecek.

bmw Remote Valet Parking Assistant

Remote Valet Parking Assistant, sahip olduğu dört Lazer sayesinde park edilecek bölgeyi hızlıca tarayıp arabayı hazır hale getiriyor. Bu teknolojinin en büyük avantajı, sürücüler park etmeden önce arabadan inip bu işlemi başlatabilmeleri. Bunun için yapmaları gereken tek şey ise, akıllı telefon ya da akıllı Saat’te yüklü olan uygulamayı çalıştırmak ve komutu vermek. Komut verildikten sonra, park işlemi hızlıca yapılıyor ve işlem bittiğinden de araba kitleniyor. Özellikle çok acelesi olan kişiler için bu oldukça büyük bir avantaj.

Remote Valet Parking Assistant’da kullanılan Lazerlerin marifetleri bununla bitmiyor. Birçok kişinin başına gelmiştir. Garaj girişleri genelde çok dar, dik ve virajlı oluyorlar. Sürücüler zaman zaman bu virajı tam alamayarak araçlarını sürtüyorlar. Remote Valet Parking Assistant’taki Lazerler, böyle bir durumda, anında müdahale ediliyor ve arabanın sütunlara çarpmaması için frene basılıyor. Sürücü bu sayede zaman zaman kabus olan garaj girişlerini de kazasız atlatmış oluyorlar.

35 Milyon Şarkılık Müzik Kutusu