Windows Oyunlarıyla Keyfinize Keyif Katın

Goofy Bird

Microsoft Türkiye, Türk uygulama geliştiriciler tarafından Windows ve Windows Phone mağazalarına yönelik hazırlanan en beğenilen oyun uygulamalarını derledi.

Microsoft, Windows mağazalarında 140 bin, Windows Phone mağazalarında ise 200 binden fazla uygulamayı kullanıcıların deneyimine sunuyor. Bu uygulamalar arasında Türkiye’den geliştirilen uygulamaların sayısı devamlı artıyor.

Dur_Tahmin_Edeyim

Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan eğlenceli uygulamaların bazı örnekleri şöyle:

  • Car Parking 3D

Bir araba park etme oyunu olan Car Parking 3D ile ne kadar iyi bir sürücü olduğunuzu test edebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. 30 seviye bulunan oyunda, tüm seviyeler yüksek kalite grafiklerle ve gerçekçi bir ses düzeniyle sunuluyor.

Goofy_Bird

  • Dur Tahmin Edeyim

Dur Tahmin Edeyim oyununda amaç, hafızada tutulan dört haneli sayıyı bilmek. Bilmeniz gereken sayıda her sayı bir kere kullanmanın zorunlu olduğu oyunda oyunseverler kısa sürede tahmin edilen sayıyı bulmalı.

Witch_Potion

 

  • Goofy Bird

Goofy Bird oyununda amaç, kuşların kayalara çarpmasına izin vermeden oyunu tamamlamak. 3 boyutlu bir oyun olan Goofy Bird’de ekrana dokunulduğunda kuş uçmaya başlıyor, çekildiğinde ise uçmayı bırakıyor.

Traffic_Racer

  • Traffic Racer

Windows Phone mağazalarının en iyi araba yarışı oyunlarından biri olan Traffic Racer, otoyol trafiğinde otomobil kullanma deneyimi sunuyor. Oyunda, kullanılan arabayı bir üst modele yükseltmek ve yeni arabalar satın alarak keyifli vakit geçirmek mümkün.

microsoft

  • Witch Potion

Witch Potion objeleri birleştirmeye dayalı bir bulmaca oyunu. Çürük yumurta, at nalı ve daha nice ilginç malzemeyi birleştirerek Yeti, Dev, Denizkızı, Pegasus gibi mitolojik yaratıklara yardım edebilirsiniz.

Tüm bu uygulamaları ve daha fazlasını, Windows ve Windows Phone cihazlarında yer alan mağazalardan yükleyebilirsiniz.   

HTC Desire 816 ve Desire 610’un Avrupa Fiyatları Belli Oldu