Apple’nin Yeni Ürünü Ne Olacak?

tim cook suit

Apple’nin finansal oranlarını açıkladığı toplantıda açıklamalarda bulunan Tim Cook, yeni ürünler ile ilgili sinyaller verdi.

tim_cook_suit-800x533

Resmi olarak hangi ürünü duyuracağı hakkında henüz bir bilgi olmamasına rağmen, son dönemde adını sıkça duyduğumuz iWatch’ın duyurulacağına dair teknoloji dünyası hem fikir durumda. Zira geçtiğimiz haftalarda şirketin geliştirdiği akıllı saati 2014 yılının son çeyreğinde duyuracağına dair dedikodular yoğunlaşmıştı.

Ancak bazı uzmanlara göre durum çok farklı. Bu kişiler şirketin bir televizyon çıkarabileceğini söylüyor. Internet bağlantısı olan bir dekoder ile Apple TV konsepti yaratmış olması uzmanların bu yönde bir televizyon seti beklemesine neden oluyor. Diğer yandan mevcut Apple TV için güncelleme paketide gelebilir.

Ayrıca son günlerde gündeme gelen iki büyük ekranlı telefon modelinide bu yıl duyurulması söz konusu olabilir.

2013 yılının son çeyreğinde beklenilenin üzerinde bir kar elde eden Apple, hisse başına 14,50 dolar, yani 57,59 milyar dolarlık bir net kar olduğunu açıkladı. Ayrıca son zamanlarda iPhone satışlarındaki düşüş nedeniyle yüzde 5 oranında değer kaybetti.