Apple Watch’a One Drive Desteği Geliyor

apple watch2

Microsoft’un Bulut Depolama servisi OneDrive’ın iOS uygulaması güncellendi.

Artık Apple Watch kullanıcıları cihazları üzerinden OneDrive’dan yararlanabilecek. Microsoft, Bulut Servisi OneDrive’ın iOS uygulamasını güncelledi.

Yeni iOS için OneDrive sürümü, Apple’ın ön siparişe çıkan akıllı saati Apple Watch desteğine odaklanmış durumda. Ufak çaplı güncelleştirme sayesinde Apple Watch kullanıcıları da OneDrive hizmetlerinden yeni cihazları üzerinden yararlanacak.

iOS için OneDrive uygulamasının en büyük özelliği Apple Watch için bulut ortamındaki fotoğrafları görüntüleyebilme olanağı sağlayacak olması.

Apple Watch kullanıcıları, son sürüm ile birlikte cihazlarının ekranında OneDrive alanlarında depoladıkları görselleri de görebilecek.

apple watch

Ayrıca en son kullanılan görselleri de yeni sürüm ile birlikte görebilecek. Fotoğrafları cihaz üzerinden silme ve etiketleme gibi özellikler de yeni sürümle birlikte geliyor.

iOS için OneDrive uygulamasının son sürümünde Apple Watch desteği dışında PDF desteği de iPhone ve iPad için geliştirilmiş durumda.

Kullanıcılar artık cihazları üzerinden doğrudan PDF yazdırma desteğine de sahip olmuş oldu. Apple ile ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

Windows Phone WhatsApp Sesli Arama İçin Gün Sayıyor