Apple Watch Series 7 stokları, tanıtımın öncesinde adeta sıfırlandı

apple watch series 9

Apple tarafından 7 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek Far Out etkinliği öncesinde akıllı saat satışlarının hızla devam etmesi ve Apple’ın stok yenilemekte isteksiz olması, akıllı saat stoklarının sıfırlanmasına neden oluyor.

Apple Watch Series 7 stokları, tanıtımın öncesinde adeta sıfırlandı. Teknoloji dünyasının gözü kulağı, Apple’ın 7 Eylül günü gerçekleştireceği tanıtım organizasyonunda. Amerikalı teknoloji devi tarafından bu tarihte düzenlenecek olan lansmanda, yeni akıllı telefon modellerinden akıllı saatlere kadar pek çok ürünün görücüye çıkması bekleniyor.

Caviar, Apple Watch 7 için planlarını duyurdu

İşte şirket bir satış stratejisi olarak, lansman tarihine doğru stokların yenilenmesi konusunu biraz ağırdan alıyor ki bu konuya ilişkin en güzel örneği de akıllı saat modellerinde görüyoruz.

Apple watch 7

Apple Watch Series 7 stokları, tanıtımın öncesinde adeta sıfırlandı

Eğer şu sıralar kendinize yeni bir Apple Watch Series 7 ya da Apple Watch SE modeli satın almak isterseniz, ister online mağazaya girin isterseniz de fiziki mağazalara gidin birçok seçeneğin tükenmiş olduğunu göreceksiniz. Üstelik benzer durumun saat kayışlarında da yaşandığını belirtelim. Bu durumun sebebi ise, Amerikalı teknoloji devinin kullanıcılara başka bir Apple saati almadan önce yeni akıllı saatlerini göstermek istemesi.

Spotify kullanıcıları artık Apple Watch'tan müzik indirebilecek

Bilindiği üzere 7 Eylül’de gerçekleşecek lansmanda en az 3 farklı akıllı saat modelinin tanıtılması bekleniyor. Bu saatlerden birincisi Apple Watch Series 8 olacak ki bu Watch Series 7 modelinin devamı niteliğinde bir cihaz. Selefine göre daha iyi pil ömrü ve daha yeni teknolojiler içerecek olan bu saatin yanı sıra bir de Apple Watch Pro modelini göreceğiz. İlk defa Pro etiketiyle karşımıza çıkacak olan Apple akıllı saat modeli, daha dayanıklı ve daha büyük bir kasaya sahip olacak. Apple Watch SE 2 modelinin ise, üç cihaz arasında en uygun fiyatlı akıllı saat modeli olacağını hatırlatalım.

Poco M5 ve M5s : POCO’nun yeni eğlence canavarları