Apple iPhone mail sorunu yakında çözülecek

Apple iPhone mail sorunu

Kısa bir süre önce güvenlik şirketleri tarafından özellikle belirtilen Apple iPhone mail sorunu nihayet yakında çözüme kavuşuyor. İşte Apple kullanıcılarını çok yakından ilgilendiren haberimizin detayları.

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden bir tanesi olan Apple, daha çok iPhone modelleri ile biliniyor ancak kimse iPhone mail sorunu ile bu şirketi tanımıyor. Her ne kadar bilgisayar ve türevlerini üretseler bile yine de akıllı telefonlar bu şirketin en önemli parçası diyebiliriz. İyi bir güvenlik şirketi tarafından iPhone mail uygulamasının hiç güvenli olmadığı söylenmişti. Bunun üzerine Apple bir açıklama yaptı.

Apple sorunun büyük olmadığını iddia ediyor

Yazılım deli tarafından açıklandığına göre iPhone mail sorunu büyütülecek bir sorun değil. Şirket bu problem için çeşitli güncellemeler yayınlayacağını söyledi. Ancak iOS güncellemelerinin çok sık gelmediği herkes tarafından biliniyor. Muhtemelen ilk olarak geliştiriciler güncelleme alacak.

Apple iPhone mail sorunu buyuyor

Öte taraftan güvenlik şirketi ise bu problemin çok büyük olduğunu ve iPhone kullanıcılarına suistimal ihtimalini getirdiğini söylüyor. Ayrıca şimdiye kadar iPhone ve iPad üzerinden çeşitli suistimal girişimleri olduğunu da iddia ettiler. Hatta bu kuruluş daha da ileri giderek ellerinde kanıt olduğunu bile söyledi.

Yeni iPhone SE dayanıklılık testinde! Apple taş gibi telefon yapmış!

Apple tarafından yapılan açıklama her ne kadar çok fazla tatmin edici olmasa bile yine de muhtemelen iPhone akıllı telefonlar ile ilgili önlemler alınacaktır. Apple önümüzdeki güncellemelerde iPhone mail üzerinden gerçekleşen çeşitli zayıflıklara çözümler bulmaya çalışacak.