Apple iPad Pro için en iyi 8 kılıf!

ipad pro icin kiliflar

#İŞBİRLİĞİ

Apple’ın dev tableti iPad Pro satışa çıktı. Son derece pahalı ve büyük olan bu tableti satın aldıysanız veya satın almayı düşünüyorsanız bu kılıflar kesinlikle işinize yarayacaktır. Apple iPad Pro için satın alabileceğiniz en iyi 8 kılıfı sizler için derledik. Galerimize bekliyoruz.

ipad-pro-icin-kiliflar

Apple iPad Pro, geçtiğimiz ay tüm dünyada ve ülkemizde satışa çıktı. Gerek kendi fiyatı gerekse aksesuarlarının fiyatıyla cepleri yakan bu tablet, kılıfsız kullanılamayacak kadar büyük. İşte tam olarak bu sebeple, iPad Pro için satın alabileceğiniz en iyi 8 kılıfı sizler için derledik.

2999 TL’den başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken iPad Pro’ya zarar gelmesini istemezsiniz. Bu kadar pahalı bir cihazla çok şey yapabilir ancak tek bir şey yapmak istemezsiniz. O da cihaza zarar vermek. iPad Pro’yu darbelerden ve çiziklerden koruyabilecek kılıfları ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz. Kılıflar dolar cinsinden fiyatları ve internette aradığınızda kolay bulmanız açısından orijinal isimleriyle listelenmiş bir şekilde sizleri bekliyor. Galerimizde ilerlemek için görsellere tıklayabilir, başka kılıflar önererek galerimize katkıda bulunabilirsiniz.