Apple, iOS 9 benimsenme oranlarını açıkladı!

Apple iOS 9 benimsenme oranlarini acikladi

Telefon devi Apple, Eylül ortasından bu yana dağıtımda olan iOS 9’un benimseme oranlarını açıkladı.

17 Eylül 2015 tarihinden beri dağıtımda olan iOS 9’un benimsenme oranı geliştiriciler sayfasından yapılan açıklama ile duyuruldu.

Apple, iOS 9 benimsenme oranlarini acikladi!

Telefon üreticisi Apple, Eylül ortasından bu yana dağıtımda olan iOS 9’un benimsenme oranını açıkladı. 17 Eylül 2015 tarihinden bu yana dağıtımda olan mobil işletim sisteminin benimsenme oranları, şirketin geliştiriciler sayfasından yapılan açıklama ile duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre her üç iPhone’dan ikisinde iOS 9 işletim sistemi yer alıyor.

Geçen ay yüzde 52 olarak açıklanan kullanım oranı 2 Kasım 2015 tarihi itibariyle yüzde 66’ya yükseldi. iOS 8’in kullanım oranı yüzde 25 olarak açıklanırken, diğer iOS sürümlerinin ise yüzde 9’luk bir dilime sahip olduğu görülüyor.

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus satışlarının da etkisiyle iOS 9 kullanım oranının önümüzdeki ay yüzde 80’lere ulaşması bekleniyor. Apple son olarak iOS 9.1 güncellemesini kullanıcılarla buluşturdu. Söz konusu güncellemeye 150’den fazla yeni emoji, performans artışı, iyileştirmeler ve Live Photos özelliğinin daha etkili kullanımı dahil edilmişti.

Bill Gates’ten 2 milyar dolarlık yatırım!