Apple Fitness + tanıtıldı! Apple ile formda kalın!

Apple Fitness +

Sağlıkta devrim yaratan Apple, Time Flies etkinliğinde yeni servisi Apple Fitness + ile karşımıza çıktı. Apple ile formda kalacaksınız!

Apple, Time Flies etkinliğinde Apple Watch’un daha aktif kullanılması için Apple Fitness + adlı yeni bir uygulama duyurdu. Bu uygulama Apple Watch’taki ölçümlerle entegre oluyor ve kullanıcılara iPhone, iPad veya Apple TV’lerinde kişiselleştirilmiş egzersiz deneyimi sağlıyor.

Uygulama, bir kullanıcının önceden tamamladığı antrenmanlarını izleyen ve kullanıcıların en sık seçtiği antrenmanlarla eşleşen yeni seçenekleri akıllıca öneren özel bir öneri motoru kullanıyor. Kullanıcılar, antrenman türünü, antrenörü, süreyi veya müziği seçebilecekleri bir filtreleme aracına erişebilecek.

Apple ayrıca Fitness+ uygulamasını birçok yönden Watch’a entegre etti. Örneğin, bir iPhone, iPad veya Apple TV’de bir antrenman başlatıldığında, ilgili antrenman türü Apple Watch’ta otomatik olarak görünüyor. Seans sırasında, saat ölçümleri canlandırıyor.

Apple Watch Series 6 tanıtıldı! İşte özellikleri!

Bisiklet, Koşu Bandı, Kürek, HIIT, Strength, Yoga, Dance, Core ve Mindful Cooldown gibi çeşitli antrenman türleri ile stüdyo antrenmanları da Fitness+’a geliyor. Her hafta uzmanlar tarafından özel olarak hazırlanmış taze egzersizler sunulacak ve zindeliğe yeni başlayanlar için Mutlak Başlangıç ​​programı olacak.

Apple Fitness +

Fitness+ ilk olarak Avustralya, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda, İngiltere ve ABD’de piyasaya çıkacak ve aylık 9,99 dolar ve yıllık 79,99 dolar olacak. Fitness+ ayrıca bir aylık deneme süresi olarak sunulacak ve yeni Apple Watch satın alanlar Watch ile birlikte 3 ay ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Fitness+ aboneleri, aboneliklerini 5 kişiye kadar aile üyesiyle de paylaşabilecek. Türkiye’de kullanıma henüz kullanıma sunulmayacak olan bu servis ile insanlar evden çıkmadan da formda kalabilecek.