Apple Fitness Plus, sesli koşu antrenmanları özelliği getirdi

Apple Fitness Plus, sesli koşu antrenmanları özelliği getirdi

Aralık 2020’de Fitness Plus’ı piyasaya sürdükten sonra Apple, ünlülerle sesli yürüyüşler ve hamile ve yaşlı kullanıcılar için yeni egzersiz programları dahil olmak üzere sürekli olarak yeni özellikler sundu. Bugün şirket, Time to Run adlı sesli koşu deneyimleri ile öne çıkan birkaç eklemeyi daha duyuruyor. İşte detaylar.

Apple’ın basın açıklamasına göre, Time to Run, kullanıcıların “daha tutarlı ve daha iyi koşucular olmalarına” yardımcı olabilir. Uygulamadaki her seans belirli bir konumdaki popüler bir koşu rotasına odaklanacak. Oturumlar Fitness Plus eğitmenleri Emily Fayette, Jamie-Ray Hartshorne, Sam Sanchez ve Scott Carvin tarafından yönetilecek – hepsi aynı zamanda hizmetin koşu bandı antrenmanlarına da koçluk yapacak. Apple ayrıca başka bir koşu koçu Cory Wharton-Malcolm’u da ekleyecek. Her bölüm, koşunun yoğunluğuna ve seçilen konuma uygun oynatma listeleri de içerecek.

Apple Fitness Plus, sesli koşu antrenmanları özelliği getirdi

Time to Run 10 Ocak’ta başlayacak ve her Pazartesi yeni bölümler gelecek. Dizi üç bölüm ve yerel ayarlarla başlayacak: Londra, Brooklyn ve Miami Beach. Kullanıcılara ayrıca Apple Watch’ta her şehirdeki rota boyunca “kayda değer manzaraların” fotoğrafları gösterilecek. Apple, bölümlerin hem açık havada hem de kapalı alanda oynanabileceğini söylüyor. Ayrıca, Run Time veya Push olarak tekerlekli sandalye kullanıcıları için özellikler mevcut olacak.

Sesli koşular aslında Fitness Plus’a özgü değil; bunları Aaptiv, Runtastic, Runkeeper ve Peloton gibi diğer egzersiz uygulamalarında da bulabilirsiniz. Servis ayrıca Koleksiyonlar adı verilen küratörlü egzersizler ve meditasyonlar da ekleyecek. Lansmanda altı Koleksiyon olacak: 30 Günlük Core Challenge, Pilates ile Duruşunuzu İyileştirin, Yoga Denge Pozlarınızı Mükemmelleştirin, İlk 5K’nızı Koşun, Daha İyi Bir Uyku Zamanı için Yavaşlayın ve Sırtınızı Güçlendirin, Kalçalarınızı Esnetin. Antrenmanları antrenöre, müzik türüne ve zamana göre arayabilirsiniz, ancak her seansın neye göre uyarlandığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için her antrenman açıklamasını okumanız gerekir.

Google, Windows ve Android entegrasyonunu geliştirmek için çalışıyor