Apple bir sonraki donanım etkinliğini 8 Mart’ta yapacak

Apple bir sonraki donanım etkinliğini 8 Mart'ta yapacak

Apple, 2022’deki ilk etkinliği için davetiye gönderdi. Bu etkinlik 8 Mart’ta saat 10.00’da gerçekleşecek. İşte detaylar.

Genellikle ne bekleyebileceğimize dair ince ipuçları veren davetiye, “Peek Performance” kelimelerini içeriyor. Şirketin yeni Mac’lerle birlikte yeni nesil iPhone SE ve iPad Air‘i piyasaya sürmesi bekleniyor. Bir Bloomberg raporuna göre, Apple Silicon’a geçişin bir parçası olarak bir M2 çipi de gelebilir. Son iPhone SE’nin 2020’de piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, güncellenmiş bir modelin vadesi geçti diyebiliriz. Bu nispeten ucuz iPhone modelinde tek bir arka kamera var ve genellikle beş yıl önceki cihazların teknolojisini içeriyor. Bu yılki model, 2018’in iPhone XR’sine benzer bir tasarımla Face ID ve 5G desteği getirebilir.

Apple bir sonraki donanım etkinliğini 8 Mart'ta yapacak

Apple, Ekim ayında, o zamanki yeni M1 Pro ve M1 Max yongalarıyla desteklenen güncellenmiş MacBook Pro’ları piyasaya sürdü. Ancak şirket şimdi M2 cihazlarını piyasaya sürmeye hazır görünüyor. Bu etkinlik de ses getirecek olsa da Apple’ın daha çok merakla beklenen etkinliği sonbaharda gerçekleşecek. iPhone 14 cihaz serisinin tanıtılmasının beklendiği etkinlik bir çok değişikliği beraberinde getirebilir. Hatırlarsanız iPhone 13 modeli çok fazla farklılık geitirilmemesi ile eleştirilmişti. Apple yeni modeli ile bu eleştirileri ters köşe yapmayı planlıyor. Özellikle pil sorunu ile ilgili problemlerin çözülmesinin beklendiği seri eski modellere göre çok beklenen bazı yenilikler içerecek.

Reddit, Rusya ile ilgili gönderileri arama ve önerilerden gizledi