AÖF final tarihleri ne zaman? İşte açıklanan tarihler

aöf final

Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin merakla beklediği final sınavları tarihleri açıklandı mı? Online olarak gerçekleştirilecek sınavların tarihleri ne zaman. Öğrencilerin sınav tarihlerini kaçırmaması gerekiyor. İşte detaylar. 

Pandemi şartları nedeniyle AÖF final sınavları için online sınav uygulanacağı açıklanmıştı. Sınavların tarihleri ise artık belli oldu.

Bu yıl AÖF final sınavları online oldu!

Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri www.anadolu.edu.tr adresine girdikten sonra, buradaki ilgili linkleri takip ederek sınav sayfasına ulaşabilirler. TC Kimlik numarası veya @anadolu.edu.tr uzantılı e-Posta adresi ve şifreyle sisteme giriş yapan öğrenciler, sorumlu oldukları derslerin online sınav tarihlerini görebilirler.

Online sınavlarda, her bir ders 20 sorudan oluşacak.  Her dersin sınavı için 30 dakikalık süre verilecek. Sınav kuralları ise web sitesinde detaylı şekilde anlatılıyor. Sınav başlamadan önce de bu kuralların tekrar okunup onaylanması istenecek. Kurallara aykırı bir işlem yaparsanız, sınavınızın geçersi sayılması riski ile karşılaşabilirsiniz. O nedenle sınavdan önce kuralları dikkatlice okuyarak, sınav öncesinde hazırlığınızı yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı PARDUS kullanacak

Anadolu Üniversitesi’nden yapılan açıklamada; “Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nin Yurt içi ve Yurt Dışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi dönem sonu sınavları, internet tabanlı ortamlarda yapılacaktır. Bahar Dönemi dönem sonu sınavları 24 Haziran’dan başlayarak 8 Temmuz 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) erişime açık olacaktır. Sınava ilişkin bilgiler resmi web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır,” vurgusu yapıldı.