AnTuTu en iyi giriş seviyesi telefonlar ile karşımızda!

giriş seviyesi telefonlar

Performans testi uygulaması AnTuTu, en iyi giriş seviyesi telefonlar ile karşımıza çıktı. Bakalım uygun fiyatlı en iyi telefonlar hangileriymiş?

Türkiye’de akıllı telefon satın almak için artık insanlar iki defa düşünüyor. Kurlardaki engellenemeyen artış ve ekstra vergilerden dolayı 13.000 TL bandına kadar çıkan telefon fiyatlarından dolayı, kullanıcılar giriş veya orta segmente yönelmeye başladı. İmdat seslerimizi duyan Çinli firmalar, uygun fiyatlı telefonlarını ülkemizde de uygun fiyatla sunması ile büyük beğeni toplamıştı. Özellikle bu alan Huawei, Xiaomi ve OPPO firmaları ülkemize özel fiyatlandırma yapması ile öne çıkmıştı. Bugün ise uygun fiyatı ile dikkat çeken en iyi giriş seviyesi telefonlar açıklandı.

Performans testi uygulaması olan AnTuTu, geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde Play Store‘dan kaldırılmıştı. Google’ın reklam politikasına uymadığı için mağazaya veda eden uygulama, açıklamalara göre çok yakında geri gelecek. Bugün ise AnTuTu, en iyi uygun fiyatlı telefonlar ile karşımıza çıktı.

Huawei P40 yeni renkleri ile cıvıl cıvıl görünüyor!

Listenin ilk sırasında fiyat/performans canavarı diyebileceğimiz, Türkiye’de 2.300 TL civarında satılan Honor 9X yer alıyor. Listenin ikinci sırasında ise 1.600 TL bandında bile bulunabilen Redmi Note 8 Pro bulunuyor. Listenin üçüncü sırasında ülkemizde 1.500 TL bandında satılan Meizu 8X kendine yer buluyor.

giriş seviyesi telefonlar

Uygun fiyatlı diğer telefonlara sırası ile aşağından ulaşabilirsiniz. Eğer orta segmentte yer alan bir telefon satın almak ve performanslı olmasını istiyorsanız bu listeyi mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor.

  1. Honor 9X
  2. Redmi Note 8 Pro
  3. Meizu 8X
  4. Redmi Note 8
  5. Meizu 16X
  6. Realme X
  7. Realme X2
  8. Honor 8X
  9. Vivo Z5x
  10. Redmi Note 7 Pro