Anti-Theft özellikli ESET Mobile Security

mobil eset

Çalıntı ya da kayıp cihazların konumunu bulmayı sağlayan Anti-Theft özelliği eklenen ESET Mobile Security sayesinde, telefonu bulan kişilere cihazın ekranı üzerinden mesaj gönderilebiliyor ve uzaktan bağlanılarak telefonun ön ve arka kamerası üzerinden görüntü alınabiliyor.  

ESET Mobile Security (EMS), güçlü güvenlik özellikleriyle siber tehdit endişesi yaşamadan Android deneyiminin keyfini sürdürebilmek üzere tasarlandı. Ücretsiz ve ücretli premium olmak üzere iki versiyona sahip olan EMS, ücretsiz versiyonda komple cihaz taraması ve indirilen uygulamaların taranması gibi temel özellikler sağlıyor. Premium versiyonunda ise kullanıcılar zamanlanmış tarama, şarj halindeyken tarama, gelişmiş proaktif Anti-Theft fonksiyonu, my.eset.com entegrasyonu, SMS & Arama filtrelemesi ve güvenlik denetimi gibi özelliklerden yararlanabiliyorlar.

eset

Proaktif Anti-Theft özelliği

Premium kullanıcıların yararlanabildiği Proaktif Anti-Theft özelliği, my.eset.com sitesi üzerinden çalıntı ya da kayıp cihazın konumunu bulmayı kolaylaştırıyor. Bu özellik, PIN kodu/parolanın yanlış girilmesi ya da farklı bir SIM kartının takılması durumunda telefonun ön ve arka kameralardan görüntü alarak kullanıcıya gönderilmesini sağlıyor. Ayrıca batarya kritik seviyeye ulaştığında cihazın bulunduğu son konum da kullanıcıya iletiliyor. Cihaz üzerindeki bütün verilere ise my.eset.com internet arayüzü üzerinden ulaşılabiliyor.

Google Dropcam’i Bünyesine Katmaya Çalışıyor