Anonymous İsrail’e Karşı Operasyon Başlattı

Anonymousden Buyuk Saldiri

Filistin sorunu nedeniyle bir süredir İsrail’a karşı tehditlerde bulunan ünlü hacker grubu Anonymous, İsrail’e karşı bir kez daha siber operasyon başlattı.

Bugüne kadar dahil olduğu birçok siber saldırıyla tüm dünyada adını duyuran hacker grubu Anonymous, ses getirecek bir siber saldırıya daha imza attı. Kendilerini hacktivist olarak tanımlayan grup, bir kez daha siyasi içerikli bir operasyon düzenledi ve Filistin’le devam eden politik kriz nedeniyle suçladığı İsrail’e karşı siber saldırı başlattı.

Anonymous

Mart ayının başında YouTube üzerinden yayınladığı duyuruyla İsrail’i uyaran Anonymous, söz verdiği gibi Nisan ayının ilk günlerinde İsrail’e karşı siber saldırısını başlattı. Hükümete veya askeriyeye ait internet sitelerini, sunucuları, bankaları ve kamu sitelerini hedef alacağını açıklayan hacker grubu, henüz bunları yapmamış olsa da, 53 İsrail vatandaşının Facebook bilgilerini şifreleriyle birlikte internete sızdırdı. Bununla yetinmeyen Anonymous, daha sonra da 6.000’den fazla İsrailli kullanıcının e-posta verilerini internet sitesi üzerinden paylaştı.

Bunun yanı sıra Anonymous’la bağı bulunduğu düşünülen bir diğer hacker grubu da 500’den fazla İsraillinin kredi kartı bilgilerini ve bunlara eşlik eden kişisel bilgilerini internet üzerinden yayınladı.

Ubuntu Daha Fazla Telefonda Kullanılacak