Android’in yeni özellikleri kablosuz kulaklık kullanımını kolaylaştıracak

AirPods

2016 yılında çıkan AirPods ile birlikte kablosuz kulaklık patlaması yaşandı ve Android’in yeni özellikleri bu kulaklık modellerini önemli ölçüde destekleyebilecek. Her birisi çok farklı özelliklere sahip olan kulaklıklar, kullanıcılara oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. İşte Android ile ilgili haberimizin detayları.

Bluetooth hızlı eşleştirme özelliği sayesinde Android işletim sistemi kullanan cihazlar son derece kullanışlı hale gelecek gibi görünüyor. Genel olarak Android’in bu yeni özelliklerine bakıldığında, kullanıcıların en çok memnun kalacağı bölümün şarj ve pil gösterimi olduğunu fark edebilirsiniz.

Android’in yeni özellikleri Google Asistan uyumlu olacak

Kablosuz kulaklıkların pil durumu ile ilgili bilgi almak normal şartlarda mümkün değil. Ancak Android’e gelen bu yeni özellikler sayesinde, hem batarya durumunu öğrenebilecek hem de pil ömrünüz hakkında daha detaylı bilgi alabileceksiniz. Böylece kablosuz kulaklarınız daha uzun süreli kullanım sağlayacak.

Android yeni ozellikler

Kullanıcıların bu yeni özellikler ile ilgili en çok beğeneceği konulardan birisi de, cihazın kaybolduğunda artık bulunabilecek olması. Sizlere sunulacak “cihazımı bul” uygulaması sayesinde artık kablosuz kulaklıklar hiçbir şekilde kaybolmayacak. Ayrıca bu uygulamayı Google Asistan ile de kullanabileceksiniz.

Android tarafından getirilen bu yeni özellikler, Google Asistan uyumlu olacak. Bu sayede sanal asistan sizlere, pil durumundan cihazınızın yerine kadar hemen hemen her konuda yardımcı olabilecek. Eğer kablosuz kulaklık kullanıyorsanız, bu yeni özelliklerin sizler için ne anlam ifade ettiğini bizlere yorumlar bölümünden aktarabilirsiniz.

General Mobile GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q vakti!