Android Oreo Alacak Samsung’ların Tam Listesi!

oreosamsung

Samsung’un Android Oreo ile güncelleyeceği cihazların tam listesi sızdırıldı. Listeyle birlikte henüz çıkmayan telefonlar hakkında da bilgi ediniyoruz.

Liste Açıklanmamıştı

Güney Koreli şirket, her zaman olduğu gibi Android güncellemesini alacak cihazlara ait bir liste yayınlamadı. Elbette bu, tüm kullanıcıları merakta bırakıyor. Weibo’da henüz ortaya çıkan liste ise iddialara göre güncellemeyi alacak cihazların tam listesi. Pek çok seviyeden telefon ve tablet bulunan listede, henüz çıkış yapmamış cihazlar da bulunuyor. Anlaşılan Samsung’un Android Nougat ile piyasaya sürüp sonradan güncelleyeceği cihazları da var.

Özet olarak, listede Galaxy S6 ailesinin tüm üyeleri ve 2017 model A serisinin tümü yer alırken, 2016 yılından A9 Pro ve A8 de listeye dahil edilmiş.

Listedeki cihazlar arasında ilgi çeken noktalardan birisi de 2018 model A3, A5 ve A7’nin bulunması. Şayet liste doğruysa Samsung kısa vadede bu üç telefonu duyurmayı planlıyor, bu yüzden Oreo bu cihazlara daha sonradan ulaşacak.

Beta Programları da Sürüyor

Güney Koreli şirket, bir yandan geliştirme işini yaparken diğer yandan özellikle üst seviye modellerinde beta programı uygulayarak daha fazla geri bildirim toplamayı hedefliyor. Galaxy S8 ve S8 Plus için sürmekte olan beta programını en hızlı ve sorunsuz şekilde aşmak isteyen Samsung, genellikle orta seviye ve eski amiral gemisi telefonlarında bu programa başvurmuyor. İşte sözünü ettiğimiz liste:

Oppo F5 Youth Resmen Tanıtıldı!

Android Oreo Alacak Samsung'ların Tam Listesi!