Android için Microsoft Arrow Launcher yayınlandı!

microsoft arroq launcher

Microsoft’un bir süredir üzerinde çalıştığı Android arayüzü Arrow Launcher, Google Play Store’da yayınlandı. Yenilenmiş bir Android deneyimi vaad eden Microsoft Arrow Launcher arayüzü hakkında detaylı bilgiler ve indirme linki haberimizde.

microsoft-arroq-launcher

Microsoft’un bir süredir konuşulan Android arayüzü Arrow Launcher, sonunda Google Play Store üzerinden yayınlandı. Tasarımsal olarak Microsoft’un Aero tasarımından ve iOS’tan izler taşıyan Arrow Launcher tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Son derece şık ve modern bir tasarım diline sahip olan bu arayüz, aynı zamanda bası kısayolları da içeriyor. Böylelikle telefonu kullanmanız kolaylaştırılmak istenmiş. Ülkemizde de kullanıma sunulan yeni arayüz, sadece 4.5 MB boyutunda ve şimdiden kullanıcılardan olumlu yorumlar almış.

En sık kullandığınız uygulamaları ve sık irtibata geçtiğiniz favori kişilerinizi daha düzenli bir şekilde listelemek için son derece pratik olan uygulama aynı zamanda üçüncü parti ikon paketlerine de destek veriyor. Böylelikle beğenmediğiniz uygulama ikonlarını değiştirebilirsiniz. Widget yani araç konusunda da destek veren arayüz, bize zaman zaman iOS işletim sistemini andıran bir tasarıma sahip. Android 4.0.3 sürümü ve üzerindeki tüm cihazlarla uyumlu olan Microsoft Arrow Launcher, ufak boyutu ile telefonunuzun performansını düşürmüyor.

Microsoft Arrow Launcher isimli arayüz uygulamasını buraya tıklayarak ücretsiz olarak Google Play Store uygulama marketinden indirebilirsiniz. Bir şans vermekte fayda var. Eğer denerseniz, düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bekliyoruz.

Microsoft Surface Phone kesinleşti! – İddia