Android İçin Final Fantasy Tactics Çıktı

final fanstasy tactics android

1997 yılında çıkan RPG kategorisindeki Final Fantasy Tactics oyunu artık Android’de. Google Play Store’da yayınlanan Final Fantasy Tactics: The War of the Lions’un detayları haberimizde.

final-fanstasy-tactics-android-surumu

1997 yılında Japonya’da, 1998 yılında ise Amerika’da ilk olarak oyuncularla buluşan Finas Fantasy Tactics serisi, Android için Google Play Store’daki yerini aldı. İlk taktiksel RPG oyunlarından biri olan Final Fantasy Tactics, Google Play Store’da “E” yani herkes için uygun sınıfına yerleştirildi. Oyunu daha önce 2007 yılında Sony PSP platformunda görmüştük.

Mobil platformlar için özel olarak optimize edilen ve dokunmatik kontrollerin yerleştirildiği oyun yurtdışında 13.99 Dolara, ülkemizde ise 29.97 TL’ye satışa çıktı. FINAL FANTASY TACTICS : WotL’yi oynamak için Android 4.0 ve üzeri bir Android cihaza sahip olmanız gerekiyor. 2013 yılından beri zaten iOS platformunda olan oyun için bu önemli bir adım olarak görülebilir. 644 MB boyutundaki oyunun yapımcısı Square Enix. Oyunun sevenlerinden biriyseniz Google Play Store’dan artık ulaşabilirsiniz.

Amazon PC Oyunu Geliştirmeye Başlıyor