Samsung’dan Galaxy O serisi geliyor!

samsung galaxy o serisi ne olacak

Güney Kore’li üretici Samsung, yeni bir model serisi başlatmak üzere hazırlanıyor. Galaxy adı altında Android işletim sistemli mobil cihazlarına yer veren firma, önümüzdeki haftalarda Galaxy O isimli yeni bir seriye başlayacak. Galaxy O serisinin gizemi haberimizde.

samsung-galaxy-o-serisi-ne-olacak

Samsung’un isimlendirme şeması oldukça karmaşık ve herhangi bir düzen bulunmuyor. Alfabetik bir sıra da söz konusu değil. Galaxy A, E, J, K, S, V, Z gibi farklı harflerle segmentasyon yapan firmanın ürün gamına şimdi de O serisi cihazlar eklenecek. Harfle yaptığı sıralamaya ek olarak firmada Note, Grand, Ace, Young, Star ve Core gibi farklı isimlendirmeler de kullanılıyor. Galaxy O ise şimdilik gizemini koruyor.

Önümüzdeki ay Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2015’te görücüye çıkması beklenen yeni serinin hangi model ürünlerle ilgili olacağı bilinmezliğini koruyor. Giyilebilir teknolojiler, esnek ekranlı telefonlar gibi beklenen çok fazla yenilik var ve bu yeniliklerden bir tanesi Galaxy O adıyla lanse edilebilir. Henüz bilinmezliğini koruyan Samsung Galaxy O sersinin detaylarını, ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız. Ancak tahminlerinizi alabiliriz. Sizce Galaxy O serisi hangi ürünlerle ilgili olabilir? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Moto 360 2 farklı sürümle gelebilir