Android Auto 5.3 Güncellemesini Yayınladı!

Android Auto 5.3 2

Google Android Auto 5.3 güncellemesini yayınladı. Bu yeni güncelleme ile performans iyileştirmeleri ön planda tutulmuş.

Android işletim sistemi sadece telefonlarda ve tabletlerde değil otomobillerin multimedya ekranlarında da tercih ediliyor. Android Auto da Google’ın multimedya ekranları için geliştirdiği uygulama. Bu uygulama esasen cihazın kapasitesine bağlı olarak daha hızlı veya yavaş çalışabiliyor. Ancak Google’ın son yaptığı 5.3 güncellemesi ile bu durum birazcık değişiyor. Google’ın bu güncellemede yaptığı en önemli değişiklik programın performansını multimedya cihazları arasında farklılık göstermesinin önüne geçmesi oldu.

Android Auto, standart Android arayüzüne göre daha büyük simgeler oluşturarak sürücülerin araç kullanırken çoğu işlemi daha kolay yapmasını sağlıyor. Bu uygulama sayesinde Google haritaları,YouTube uygulamasını, arama uygulamalarını oldukça rahat bir şekilde kullanabiliyoruz. Bu uygulamanın içerisine CarStream isimli uygulamayı atarak rahatça film ve benzeri videoları izleyebilirsiniz. Güncelleme sonrası uygulama ile ilgili oldukça olumlu yorumlar yapılıyor. Aşağıda güncellemeyi kullanan insanların deneyimlerinden oluşan bir dizi yorumu bırakıyoruz.

Android Auto

İşte gerçek kullanıcı yorumları

  • Kullanıcı arayüzü daha akıcı ve neredeyse anında uygulamalar arasında geçiş yapıyor.
  • Sesli komutlar hala iyi çalışıyor.
  • Pop-up bildirimi daha küçük ve yardımcı pop-up ile birlikte ve kapatmak zorunda kalmadan gidiyor.
  • Gündüz / gece modu da iyi çalışıyor, arabamı kapattığımda telefonumun olduğu moddan ayrılıyor.
  • Bir yardımcı komut veya bildirimden sonra müzik kaldığı yerden devam ediyor. Bu sürümde şu ana kadar hiç sorun yok.
  • Android Auto uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Tesla otopilot modu bisiklet kazasını önledi

Eğer siz de Android Auto kullanıyorsanız bu son güncellemenin sizi nasıl etkilediğini yorum olarak aşağıya bırakabilirsiniz. Biz de yeni versiyonu deneyimledikten sonra sizlerle daha çok bilgi paylaşımında bulunacağız.