Android 6.0 Marsmallow duvar kağıtları yayınlandı!

Android 6.0 Marshmallow wallpapers 2

Google I/O 2015 etkinliğinde lanse edilen, dün resmi olarak geliştirici önizleme sürümü yayınlanan Android 6.0 Marsmallow sürümünün resmi duvar kağıtları yayınlandı. Geliştiriciler tarafından tam boyutlu olarak yayınlanan duvar kağıtlarını indirmek için galerimize davetlisiniz.

android-m-marsmallow

Öncelike dün Android M kısaltmasındaki M’in açılımı duyuruldu. Android genel merkezinin önüne dikilen heykel ile Android M’in Android Marsmallow olduğu belli oldu. Marsmallow, Amerikan kültürünün önemli şekelerlemelerinden bir tanesi. Tıpkı daha önceki sürümler gibi yine bir tatlı ismi tercih edilmiş. Sürüm numarası olarak 6.0’dan başlayacak olan Android Marsmallow ile gelecek olan belli başlı yenilikler şu şekilde; pil ömrünün artırılması, Android Pay ödeme sistemi, biyometrik doğrulama desteği, daha hızlı bir arayüz, C tipi USB portu desteği, genel iyileştirmeler şeklinde.

İlerleyen sayfalarda Android 6.0 Marsmallow’un içerisinde gelen varsayılan duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz. Bu duvar kağıtlarını tam boyutlu olarak indirebilirsiniz. Duvar kağıtları hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünde bizlere aktarmayı unutmayın.