Android 5 Lollipop’u bilgisayarda çalıştırmak!

android lollipop bilgisayarda calistirmak amiduos

#İŞBİRLİĞİ

En güncel Android sürümü olan Android 5 Lollipop sürümünü bilgisayarınızda çalıştırmak mı istiyorsunuz? Bu dosya konusunda Android 5 Lollipop’u bilgisayarınızda nasıl çalıştırabileceğinizi adım adım anlatacağız. Kullanacağımız emülatörün adı AMIDuOS. Detaylar haberimizde.

android-lollipop-bilgisayarda-calistirmak-amiduos

Android işletim sistemini Windows platformunda çalıştırmak, alışık olmadığımız bir şey değil. Ancak emülatörlerin çalıştırdığı Android sürümleri genellikle güncel değil, eski Androd sürümleri oluyor. Bizler bu dosya konumuzda AMIDuOS isimli emülatörü kullanacak Windows PC, laptop veya tabletinizde Android 5 Lollipop sürümünü nasıl çalıştıracağınızı anlattık. Anlatacağımız yöntemde AMIDuOS isimli emülatörü kullanacağız. Kullanacağımız bu emülatör ücretli. Android  Lollipop sürümü için 15 Euro, Android Jellybean sürümü için 10 Euro’luk bir ücret söz konusu. Ancak ilk 30 gün ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz. Yani önce deneyip, ardından beğenir ve devam etmek isterseniz ücreti ödemeniz mümkün.

İlerleyen sayfalarda, Android Lollipop sürümünü emülatör yardımıyla Windows sistemine nasıl kuracağınızı görebilirsiniz. Yaşadığınız sorunları yorumlar bölümünde bizlere iletebilirsiniz.