Android 4.4 Kit Kat Ekran Görüntüleri Geldi

Android Kit Kat

#İŞBİRLİĞİ

Android 4.4 Kit Kat ‘ın Ekran görüntüleri daha kendisi tanıtılmadan internette gezinmeye başladı.Haberimize göz atın.

Geçtiğimiz ay Nestle ve Google iş birliği ile  hayata geçen yeni Android sürümü 4.4 KitKat, ilk etapta küçük çaplı bir güncelleme sanılsa da gerçek Nestle ‘ nin Facebook hesabında Android KitKat ‘ ın Kasım ayında dağıtılacağının duyurulmasıyla ortaya çıktı.

Nexus cihazlara direk gelecek olan güncelleme için henüz pek bilgi mevcut değil. Android işletim sistemi kullanan diğer cihazlar içinse güncelleme biraz meşakkatli olabilir.

android 4.4 kitkat ekran görüntüsü
android 4.4 kitkat ekran görüntüsü

Geçtiğimiz gün Android 4.4′ e ait olduğu düşünülen görseller yayınlandı. Görsellerde, Android’in arama yapma ve mesajlaşma arayüzünün yenilendiği açıkça görünüyor. Android 4.3’te arama ekranına siyah ve mavi renk tonları hakimdi, 4.4 sürümünde ise mavi ve beyaz renkleri ekranı renklendirmiş. Mesajlaşma ekranında ise bildirim çubuğunun yeşil olması çok hoş.

Bilindiği gibi Google ve Lg Nexus 5 için 14 Ekimde bir etkinlik düzenleyecek. Android 4.4 için hazırlanan videoda görüntülenen Nexus 5, büyük bir ihtimalle Andriod 4.4 KitKat işletim sistemi kullanan ilk Android işletim sistemli telefon olacak. Analistlere göre 14 Ekimdeki Nexus 5 etkinliğinde, Android 4.4 KitKat işletim sistemi de tanıtılabilir.