Amazfit ZEPP E fiyatı belli oldu

2 3

Akıllı saat sektörünün yükselen yıldızı Amazfit, satışa sunduğu yeni modeline biçtiği değerle, görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Amazfit ZEPP E fiyatı belli oldu. Huami markası, henüz ne ülkemizde ne de dünya genelinde çok bilinen bir marka değil. Ancak Xiaomi’nin alt firmalarından biri olan bu şirket aynı zamanda Xiaomi tarafından geliştirilen Mi Band serisinin de arkasındaki isim. İşte bu tecrübesinden ilham alan Huami, bir süredir Amazfit markasıyla akıllı saat sektöründe kendisine yer edinmeye çalışıyor. Açıkçası firmanın kısa sürede kat ettiği mesafe düşünüldüğünde, hiç de fena gitmediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Amazfit ZEPP E fiyatı

Şirket tarafından tanıtılan yeni Amazfit ZEPP E modeli de, daha önce hiç yapılmamışı yaptığı için yine son derece güzel bir hamle olarak değerlendirildi. Buna göre Amazfit ZEPP E, hem yuvarlak hem de kare kasa olarak satışa sunuldu.  Yuvarlak model 1,28 inçlik AMOLED ekran ile karşımıza çıkarken, kare modelde ise 1,65 inçlik AMOLED ekran tercih edilmiş. İki saat arasında bunun dışında başka herhangi bir farkın olmadığını da söyleyelim.

Amazfit ZEPP E fiyatı

Amazfit ZEPP E fiyatı belli oldu

Böylece Amazfit, aynı modeli aynı fiyata ister kare ister yuvarlak olarak satışa sunarak, akıllı saat dünyasında muhtemel yeni bir dönemin öncüsü olmuş oldu. Amazfit ZEPP E modeline baktığımız zaman, bu saatte 87 farklı spor ve 11 farklı profesyonel modun olduğunu görüyoruz. Saat aynı zamanda artık standartlaşan kandaki oksijen miktarının ölçümü ile hareketsizlik, uyku, ve stres takibi gibi özelliklere de sahip.

Amazfit ZEPP E fiyatı

Günlük kullanımda 7 güne kadar, ekonomik kullanımda ise 14 güne kadar batarya ömrü vadeden Amazfit ZEPP E’nin satış fiyatı ise 191 dolar olarak belirlendi. Henüz ismini yeni yeni duyurmaya başlamış ve vadettiği özellik olarak da yeni bir teknoloji sunmayan Amazfit ZEPP E’nin bu kadar yüksek fiyata satışa sunulması, akıllı saat meraklıları arasında büyük şaşkınlığa yol açtı.

Microsoft Internet Explorer için kesin konuştu