Aliens: Dark Descent Haziran ayında geliyor

Aliens Dark Descent

Yaratıklarla savaşmaya hazır mısınız? Takım tabanlı, tek kişilik aksiyon oyunu olan Aliens Dark Descent oldukça iddialı. Bir süredir geliştirme aşamasında olan yapım, yaratık serisinin korkutucu, boğucu atmosferini oyuncuya sunacak. Başta Xenomorph olmak üzere birçok düşman oyunda yer alıyor. İşte detaylar…

Geçtiğimiz sene Summer Game Fest’te açıklanan Aliens: Dark Descent için çıkış tarihi belli oldu. Tindalos Interactive tarafından hazırlanan oyun, 20 Haziran’da PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında oyuncuların beğenisine sunulacak.

Aliens Dark Descent, Alien 3’teki olaylardan 20 yıl sonrasında geçiyor. Oyuncular emrindeki askeri ekiple birlikte yeni bir yaratık saldırısına karşı mücadele ediyor. Oyunda ikonik Xenomorph dışında, Facehugger, Praetorian, Alien Queen, insan düşmanlar, seriye yeni katılmış olan korkunç görünümlü yeni yaratıklar bulunuyor. Tüm savaşlar gerçek zamanlı yaşanacak ve ölüm kalıcı olacak.

Aliens Dark Descent

Aliens Dark Descent’ta güvenli bölgeler oluşturulabilecek, hareket izleyiciler oyunculara yardımdı olacak. Yapımcıların açıklamalarına göre yapılan tüm eylemlerin kalıcı bir etkisi olacak ve oyunda ilerleyişi etkileyecek. Takımdaki tüm karakterler özelleştirilecek ve farklı sınıflar seçilebilecek. Yeni teknolojiler araştırmak, karakterlerin belirli konularda uzmanlaşması, yeni yetenek kazanımları ve daha birçoğu Aliens: Dark Descent’ta bulunuyor.

Bir yandan yeni bir film de yolda. Alien: Romulus isimli filmin çekimleri Macaristan’da başladı. Bu projede Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn gibi genç oyuncular yer alıyor. Fede Alvarez’in yönetmen koltuğunda oturduğu Romulus’un konusu gizli tutuluyor. Fakat daha önce çıkan birkaç haberde, uzak bir gezegende bir grup genç insanın Xenomorph’a karşı hayatta kalma mücadelesinin işleneceği söylenmişti.

Microsoft’tan Google’a çalım! Bing’te yapay zekayla görseller oluşturabilirsiniz