Alcatel’in Amiral Gemisi Alcatel 5’in İlk Görseli Ortaya Çıktı

alcatel 5

Çinli akıllı telefon üreticisi Alcatel, IFA 2017’de dört yeni telefon duyurmuştu. Duyurulan cihazların dördünü de uygun fiyatlı orta seviye telefon olarak nitelendirmek mümkün. Bu durum Alcatel’in bir sonraki amiral gemisi telefonunu ne zaman çıkarak merakını beraberinde getirmişti. Zira Çinli akıllı telefon üreticisi en son amiral gemisi telefonu Idol 4s’i 18 ay önce çıkarmıştı. Ancak sızdırılan görüntü ile birlikte Alcatel’in amiral gemisi Alcatel 5’in yakın zamanda marketlerdeki yerini alması bekleniyor.

Alcatel’in amiral gemisi Alcatel 5 yakında çıkacak

Sızdırılan görsele bakıldığında Alcatel yeni amiral gemisi akıllı telefonu için 3 tarafı çerçevesiz tasarımını kullanıyor. Alcatel 5, diğer akıllı telefon üreticilerinden farklı olarak üst çerçeveyi değil alt çerçeveyi yok ediyor. Telefonun arka yüzünde tek arka kamera bulunuyor. Hemen altında çift ton LED flaş ve parmak izi tarayıcı bulunuyor. Telefonun ön yüzü incelendiğinde 18:9 oranında ekranın hemen üzerinde iki selfie kamerası LED flaş ile birlikte yer alıyor.

Henüz kesin bir açıklama yapılmamış olsa da Alcatel’in yeni amiral gemisi telefonunu CES 2018’de tanıtması bekleniyor. Zira Alcatel’i elinde bulunduran TCL’in hali hazırda CES 2018 için planladığı bir etkinlik bulunuyor.

Sızdırılan görsele bakıldığında Alcatel yeni amiral gemisi akıllı telefonu için 3 tarafı çerçevesiz tasarımını kullanıyor. Alcatel 5, diğer akıllı telefon üreticilerinden farklı olarak üst çerçeveyi değil alt çerçeveyi yok ediyor. Telefonun arka yüzünde tek arka kamera bulunuyor.

 

2017 Steam Ödülleri Kazananları Açıklandı