Ahmet Ümit’ten Polisiye Mobil Oyun!

22450009 10154932702841723 43758734057339756 n

Ahmet Ümit’in senaryo danışmanlığını yaptığı Recontact İstanbul:Eyes Of Sky yayınlandı. Eray Dinç tarafından geliştirilen oyun merakla bekleniyordu. Gerçek görüntülerin ve profesyonel sinema oyuncularının yer aldığı oyunun detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mobil oyun geliştirici tarafından 2015 yılında yayınlanan Recontact İstanbul oyunu yeni versiyonuyla uygulama mağazasındaki yerini aldı. Polisiye bir hikayeye sahip olan oyunun senaryo danışmanlığını ünlü yazar Ahmet Ümit üstlendi. Pek çok profesyonel sinema oyuncusunun da yer aldığı oyunda oyun içi görüntülerin büyük kısmı gerçek görüntülerden oluşuyor. Oyunun temel amacı ise cinayetteki gizemi çözmek.

Recontact İstanbul:Eyes Of Sky adını taşıyan oyunda İstanbul’da gerçekleşen bir cinayet çözülmeye çalışıyor. Merakla beklenen oyunun fragmanı haziran ayında yayınlanmış. Bugün yayınlanan oyun şu an için sadece iOS platfromunda bulunuyor. Apple Store’da yerini alan uygulama iOS 9.0 ve üzeri işletim sistemlerinde çalışabiliyor. Oldukça büyük bir dosya boyutuna sahip olan uygulama, Türkçe ve İngilizce dil seçeneklerine sahip. Oyunun dosya boyutu ise tam 951 MB.

Diğer oyunlardan oldukça farklı bir yapıya sahip olan oyun, gerçek görüntüleri, Mobese kameralarında aradığınız şüphelileri ve daha pek çok farklı içeriği bünyesinde barındırıyor. İnteraktif sinema deneyimi düşünülerek tasarlandığı söylenen oyunun yönetmenliğini, oyun tasarımını ve senaryosunu sanatçı Eray Dinç gerçekleştirdi. Oyunun yazılım kısmında ise Can Aksoy imzası bulunuyor. Şu an için sadece iOS üzerinde yayınlanan uygulamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Galaxy S8 için Android Oreo betası başlıyor