Acer V6 Serisi Monitörler Yeşil ICT Ödülü’nü kazandı

V206HQL 06 V2

Elden çıkarılmış ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılan LED arka aydınlatmalı monitörler enerji tasarruflu tasarımlarıyla SEAD Global Verimlilik ödülünü kazandı!

Acer’ın elden çıkarılmış ve geri dönüştürülmüş (PCR) malzemelerden üretilen V6 serisi monitörleri Computex 2014’te ‘En İyi Seçim’ Yeşil ICT ödülü kazandı. LED arka aydınlatmalı monitörler iş, kamu ve eğitim pazarlarını hedefleyerek enerji tasarruflu özelliklerle tasarlandı ve kısa süre önce de SEAD Global Verimlilik ödülünü kazandı. Full HD ekranlı Acer V6 serisi monitörler renkli, net görseller ve parlaklık azaltma için Acer eColor ve ComfyView teknolojilerine sahip.

V206HQL_06_V1

Beyaz ve siyah renkleri bulunan LED arka aydınlatmalı LCD ekranlar minimum enerji harcarlar ve panelleri cıva veya arsenik içermez. Toplam plastik ağırlıklarının %13’ünden fazlası doğal kaynakları korumaya yardımcı olmak için PCR ABS ile üretilmiştir. Akıllı, ergonomik ve çevre dostu yapım detayları bu monitörlere EPEAT Gold derecesini ve ENERGY STAR ile TCO sertifikalarını kazandı.
Acer V6 serisi monitörler Super-efficient Equipment and Appliance Deployment (SEAD) Girişimi tarafından dünyanın en enerji tasarruflu bilgisayar monitörleri olarak 2014 Global Verimlilik ödülü (ekran boyutu ve ülkelere göre) kazanmış; Tayvan Yeşil Marka nişanı yanı sıra Çin Enerji Tasarrufu Programı (CECP) tarafından da onaylandı.

Nikon D810 Özellikleriyle Büyülüyor!