AC/DC, yeni albümü Axl Rose ile yapabilir

aks1 1

Efsane grup AC/DC ve efsane solist Axl Rose’un birliktelikleri devam edecek gibi görünüyor. İşte Facebook duvarı üzerinden yayınlanan heyecan verici mesaj.

Dünyaca ünlü rock grubu AC/DC, yola Axl Rose ile devam edecek gibi görünüyor. Guns N’ Roses’ın frontman’i Rose, AC/DC’nin en önemli isimlerinden Brian Johnson’ın işitme problemleri sebebiyle gruptan ayrılması üzerine ekibe dahil olmuştu. Bu işbirliği ilk etapta birçok AC/DC hayranını üzse de daha sonra yoğun katılımlı birçok konser gerçekleştirildi ve müzik eleştirmenleri tarafından ekibin uyumu çok iyi olarak yorumlandı. Böylelikle bir nevi AXL/DC doğmuş oldu.

AC/DC, yeni albümü Axl Rose ile yapabilir

Peki bu birliktelik devam edecek mi?

Şu an hem AC/DC hem de Guns N’ Roses suları durgun. Guns N’ Roses, haziran ayı itibarıyla Avrupa turnesine başlayacak ve birçok ülke gezecek. Sonrasında ise Rose’un AC/DC’ye tekrar katılarak stüdyoya kapanacağı ve bir albüm kaydedeceği söyleniyor. Sonrasında da gündemde büyük bir konser turnesi var.

Avustralyalı rock gazetecisi ve müzik yazarı Murray Engleheart, geçtiğimiz günlerde Facebook profilinde bir mesaj paylaşarak daha önce düşündüklerinin hala geçerli olduğunu dile getirdi: “Önceden söylediklerimi tekrar ediyorum. AC/DC, vokallerde Axl ile yola devam edecek. Yeni albüm ve turne yolda…”

Bu arada, Murray Engleheart’ün AC/DC’yi yakından takip eden ve grup hakkında birçok kitap yazan bir gazeteci olduğunu belirtelim.

Girişimler Türk Telekom PİLOT ile büyüyecek