Galaxy S7’nin Ekranı Basınca Duyarlı Olacak

samsung galaxy s7

Wall Street Journal tarafından yayınlanan yeni haber, iPhone 6S’te kullanılan basınca duyarlı ekranın bir benzerinin Galaxy S7’de kullanılacağını gösterdi.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7‘nin çıkmasını aylar var. Ancak daha şimdiden telefon hakkında birçok detay ve telefondan ilk görüntüler ortaya çıkmış durumda. Üstelik bu sızıntıların sayısı her geçen gün artacak gibi görünüyor. Heyecanla beklenen Galaxy S7 hakkındaki bu sızıntılara bugün bir yenisi daha eklendi ve bu sefer de telefonun ekranı hakkında önemli detaylar ortaya çıktı.

samsung-galaxy-s7-plus-video

Wall Street Journal’ın haberine göre Galaxy S7, daha önce Apple, LG ve Huawei tarafından kullanılan bazı yeni özelliklere sahip olacak. Bu yeni özelliklerin başında ise basınca duyarlı dokunmatik ekran gelecek. Wall Street Journal’a göre iPhone 6S’le parlayan bu özellik, Samsung’un yeni amiral gemisinde de karşımıza çıkacak. Bu yeni teknoloji sayesinde Galaxy S7 ekrana uygulanan farklı kuvvetlerdeki farklı dokunuşları ayırt edebilecek ve buna göre tepkiler verecek.

Bunun yanı sıra Galaxy S7’de kullanılacak bir diğer yenilikçi teknoloji de USB girişleri konusunda olacak. WSJ’ye göre telefonda daha hızlı veri aktarımı sağlamak için USB Type-C girişler kullanılacak.

HyperX’den çok özel bir ürün: HyperX Savage USB 3.1