64-bit İşlemcili HTC Desire 820 Tanıtıldı

64 bit islemcili HTC Desire 820

HTC Desire 816’nın yerini alacak olan HTC Desire 820 Berlin’deki Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (IFA) tanıtıldı. HTC Desire 820, premium görüntüleme deneyimi ve HTC BoomSound özellikleriyle, orta segment akıllı telefonlarda standartları yeniden belirliyor.

HTC, popüler HTC Desire 816’nın yerini alacak olan HTC Desire 816 modelini, ilk kez Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2014 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda tanıttı. HTC Desire ailesinin, 4G LTE Cat 4 bağlanabilirliğe sahip, mobil işlemci pazarının en büyük firması Qualcomm Snapdragon 615 işlemcisiyle , 64-bit çoklu çekirdekli merkezi işlem ünitesini ile bir araya getiren bu yeni üyesi, içeriği istisnai hızlarda ve 5.5 inç yüksek çözünürlüklü ekranı üzerinde nefes kesici netlik ile sunuyor. Üstün bir görüntüleme deneyimi ve HTC’ye özgü güçlü Stereo BoomSound hoparlörler bulunduran, renkli ve şık HTC Desire 820, orta düzey akıllı telefonlarda standartları yeniden belirliyor.

64-bit-islemcili-HTC-Desire-820

HTC CEO’su Peter Chou, yeni HTC Desire modelinin eğlence severleri tam olarak istedikleri şeye, yani en sevdikleri içerikleri rekabetçi bir fiyat ile büyük ekran üzerinde sunan güçlü, hızlı ve şık bir akıllı telefona kavuşturduğunu söyledi. Chou, “Hem arzulanan hem de makul fiyatlı bir telefon sunabilmek için, en gelişmiş teknolojiyi kullanarak, mümkün olan en iyi eğlence deneyimini, cesur ve özgün tasarım ile HTC Desire 820’de bir araya getirdik” dedi.

HTC-Desire-820_Tangerine-White

HTC Desire 820, yüksek kaliteli selfie’ler için, etkileyici tek kişilik pozlar ve kolay grup çekimleri sunan, 8MP çözünürlüklü bir ön kameraya sahip. Tamamen orijinal bir görünüm için yüz hatlarınızı bir arkadaşınız veya bir ünlünün yüz hatları ile birleştirmenize imkan veren yazılımı ile fotoğraf çekilmeden önce görüntüye önceden bakarak ciltte arzulanan pürüz giderme düzeyini ayarlamanızı sağlayan “Live Makeup” ve birçok anı tek bir görüntü içinde yakalayabileceğiniz “Photo Booth” ile görüntüleme deneyimi daha da geliştiriliyor. Telefonun yüksek performanslı görüntüleme sunan arka kamerası, fotoğraflarınızın güneş batımlarında bile yüksek detaylara sahip olması için f2.2 diyafram açıklığı ve 13MP BSI sensör ile hem gün ışığında hem de düşük ışıkta olağanüstü kaliteli görüntüler yakalıyor.

HTC-Desire-820_Santorini-White

O anda nasıl bir çevre içinde olursanız olun, HTC Desire 820, kendinizi en sevdiğiniz içerikler ile sarmalamak için mükemmel bir mobil cihaz. İster oyun oynuyor olun, ister televizyon izliyor, isterse de Zoe Highlights ile sizin için önemli video ve fotoğraf serileri yaratıyor olun, kendinizi ön stereo hoparlörler ve HTC BoomSound’un iki güçlü amplifikatörünün sunduğu net ses içinde kaybedeceksiniz. HTC Desire 820 yüksek çözünürlüklü, 5.5 inç, canlı ekranıyla tavizsiz en üst düzey deneyim için büyük ekranlı eğlenceyi cebinize getiriyor.

Yeni Moto G’nin Yeni Fotoğrafları Sızdı