5 TL Farkla Tablet Sahibi Olma Fırsatı

Avea Tablet Kampanyasi

Avea’dan kontratlı olarak akıllı telefon ya da tablet alanlar, sadece 5 TL fark ödeyerek Asus MemoPad 7 veya Casper Via T17 tablet sahibi oluyor.

Sektörde bir ilk olan yeni kampanyası ile Avea; bireysel ve kurumsal faturalı müşterilerine, 7’’ HD ekrana ve yüksek performanslı intel atom işlemciye sahip Asus MemoPad 7 ya da Casper Via T17 marka tabletlere,  sadece 5 TL farkla sahip olma ayrıcalığı sunuyor. Hem akıllı telefon hem de tablet sahibi olmak isteyenlere özel olarak tasarlanan kampanyadan yararlanabilmek için ise, son 7 gün içerisinde Avea’nın sunmakta olduğu akıllı telefon tekliflerinden birinden kontratlı olarak faydalanmış olmak yeterli oluyor.

Avea_Tablet Kampanyasi

Sektörde yine ilk olan bir kampanyayı hayata geçirdiklerini ifade eden Avea Mobil Bağlantı Direktörü Avea Baran Yurdagül; “Tablet satışları geçen seneye göre yüzde 80 oranında arttı. Müşterilerimizin tablet ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarladığımız ve sektörde bir ilk olarak sunduğumuz yeni kampanyamızla, Avea’dan akıllı telefon alanlara sadece 5 TL farkla tablet alma fırsatı sunup müşterilerimizi aynı anda hem akıllı telefon hem de tablet sahibi yapıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik tasarladığımız kampanyalarımızla sektördeki öncü ve rekabetçi duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Battlefield Hardline İçin Çıkış Tarihi Açıklandı