Kutsal bir Telefon: Huawei Honor Holly 2

Kutsal bir Telefon Huawei Honor Holly 2

Huawei’in yeni model Kutsal Telefonunun ismi: Huawei Honor Holly 2.

Telefona, Kutsal dememizin bir sebebi var; çünkü Modelin ismi Kutsal. Telefonla ilgili bilgileri Hindistanlı Bilgisayar Ürünleri ile ilgili Haberler yapan PC-Tablet.co.in Sitesinden aldık.

Sitede, yeni model Telefonla ilgili bilgilere yer verilmiş. Telefonun sadece Fiyatını bilmiyoruz. Yeni model Telefon; 28 Ocak’ta satışa çıkacak.

Huawei Honor Holly 2 Şu Özelliklere Sahip Olacak

Telefonda, 64 Bit destekli 1.3 GHz hızında çalışacak 4 Çekirdekli İşlemciye sahip bir Yongaseti yer alacak. Yongasetinin tam ne olacağı bilgisine sahip değiliz.

2 GB Ana Belleği; Huawei, bu modeli için tercih etmiş. 16 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olan Telefon, Micro-SD Kart girişine sahip.

Micro-SD Kart Girişi ile Telefonun; Dâhili Depolama Alanını 64 GB’ye kadar arttırabilirsiniz. 5 inçlik Kapasitif Dokunmatik Ekran, Yarı HD: “1280×720” Çözünürlüğüne sahip.

Otomatik Netleme Özelliğine sahip 13 Megapiksellik Arka Kameraya, 5 Megapiksellik Ön Kamera eşlik ediyor.

Kameralar; Full HD Fotoğraf ve Video çekiyor. Çift SIM Kart Girişi, 4G LTE, CDMA, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 ve GPS ile AGPS de Telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

4000 mAh Batarya, Telefona güç katacak. Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1.1’e sahip olan Telefon; Emotion UI Ara Yüzünü üzerinde barındırıyor.

Sony Xperia M4 Aqua ve M5’in Garip Sorunu!