360 derece 4K video Sony tarafından yayınlandı!

360 derece 4K video

360 derece 4K video Sony tarafından yayınlandı. Hem 360 derece hem de 4K deneyimine ne dersiniz? Video haberimizde.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, CES 2016’da beklenildiği gibi yeni bir akıllı telefon duyurmadı ancak bir ilke imza attı. Şimdiye kadar çok sayıda 360 derece veya 4K çözünürlükte video gördük. Ancak bu iki video türünü birlikte hiç görmemiştik. 360 derece 4K video Sony tarafından yayınlandı.

Özel bir düzenek kullanılarak 12 adet Sony Xpera Z5 Compact akıllı telefonlar çekilen videolar birleştiriliyor ve sonuçta 4K çözünürlükte 360 derece açıya sahip bir görüntü elde ediliyor. Xperia Z5 Compact’ın 23 MP çözünürlüğe sahip kamerasının neler yapabileceğinizi gördüğünüzde şaşıracaksınız. Oldukça ilginç bir deneyim vaad eden bu video Sony Xperia isimli YouTube kanalında paylaşıldı. Video aşağıdaki gibi düzenek yardımıyla çekiliyor daha sonra özel bir yazılım ile birleştiriliyor.

360 derece 4K video

 

360 derece 4K video sizlerle!

Videoyu hemen aşağıda bulabilirsiniz. Ancak size tavsiyemiz bu videonun çözünürlük ayarını 4K yaparak sabretmeniz. Son derece tatminkar derece netliğe sahip olan bu paylaşım şimdiye kadar gördüklerimiz arasında en iyisi.

Star Wars Force Awakens, 1.5 Milyar Dolar Sınırını Aştı